Megújult a Mandiner

2017. március 23. 00:07

Új külcsínt kapott a Mandiner, de a belbecs marad és színesedik. Maradjanak velünk!

2017. március 23. 00:07
Redakció

Új külsőt kapott a Mandiner.hu. Portálunk az előzetes elképzeléseink nyomán levegőt vesz, letisztul, és így kezd bele az elődlapjainkkal (UFi, Reakció) együtt 18 éves, ezen belül Mandiner név alatt 8 éves történetének új fejezetébe.

Szándékosan nem lett nagy átrendezés: baloldali, nagy hasábunk továbbra is a hírek és tényírásaink helye, bár vezető anyagainkat gyakran fogjuk nagy képpel kirakni az oldal legfelső részére.

Jobboldali, közkedvelt véleményhasábunk továbbra is saját véleménycikkeink, valamint szemléink helye. Igyekszünk minden nap minél érdekesebben, minél nagyobbat meríteni a publicisztikák, posztok és más megmondások világából.

A Mandiner blog.hu alatt futó blogja 11 év után elbúcsúzik. Az eddig ott megjelenő véleménycikkeink – amik hosszú évek óta itt, a Mandiner főoldalán is teljes terjedelmükben publikálva voltak –, mostantól csak itt jelennek meg.

Középső hasábunk az UFi rovatcímét életre keltve, háló&puding néven a napról napra velünk szembe jövő, jellemzően közéleti relevanciával bíró kis színes tartalmak gyűjtőhelye lesz, de rövid kommentárokat is fogunk ide írni.

Címlapunk alsóbb régióiban pedig tematikus oldalaink kiajánlói sorakoznak.

A Mandiner új, Magazin rovatában kifejezetten a saját riportjainkat, tudósításainkat, interjúinkat és véleménycikkeiket tudják olvasni, kilistázva.

A Mandiner megújulása tovább folytatódik, mi is próbálgatjuk az új felületet, gondolkodunk a további lehetőségeken. Szívesen várjuk olvasóink észrevételeit, hibajelzéseit, javaslatait, méltatásait – de leginkább kritikáit!

A külcsín megváltozik, a belbecs marad.

A Mandiner elődlapjaihoz, az UFi-hoz, a Reakcióhoz és az eddigi saját történetéhez hasonlóan továbbra is egy jobboldali, konzervatív, illetve szabadelvű nézeteket felvállaló és képviselő lap marad.

Továbbra is magunkénak valljuk az UFi és köreinek eredeti önmeghatározását: hiszünk a szabadságban, a hagyományban, a közösségben, a vélemények sokszínűségében. És a józan észben. 

És egy polgári Magyarország megteremtésének lehetőségében.

Köszönjük, hogy eddig velünk tartottak, maradjanak velünk a jövőben is!

A Mandiner szerkesztősége

Kapcsolódó cikkek

Összesen 535 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2017. március 28. 08:14
Eszembe jutott még valami kedves Mandi fejlesztő csapat, azt megpróbálnátok megoldani, hogy a saját kommentek szerkeszthetőek legyenek? Most konkrétan arra gondolok, hogy legalább betűhibát tudjunk javítani, ha nagy vehemenciánkban hibásan küldjük fel a hsz-t az oldalra:-))))
vigyor
2017. március 26. 08:28
És igen, a szűrés végre működik, nem felejti el az időrend beállítást, és nem kell külön állítani, hogy az összes komment látszódjon! Észrevettem ám:-))))))
Lion
2017. március 26. 05:24
Negyedik nap: 96 like ellen 56. Több, mint 400 az új oldal ellen. Megbuktál Gellért, főszerkiként is megbuktál. Szar az új dizájn. Jöhet vissza a régi.
Lion
2017. március 25. 23:21
Szar lett az új mandiner és előbb kikapott a magyar válogatott. Lehet ennél rosszabb a héten? Nem igazán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik