Trump és a Watergate-ügy

2017. március 12. 15:32

Görög drámába illő módon, Trump maga hozta szóba a Watergate-botrányt, amelyet csak vérmesebb publicisták mertek eddig említeni az „orosz kapcsolatról” írva.

2017. március 12. 15:32
Avar János
Vasárnapi Hírek

„Görög drámába illő módon, Trump maga hozta szóba a Watergate-botrányt, amelyet csak vérmesebb publicisták mertek eddig említeni az »orosz kapcsolatról« írva. Utóvégre a hetvenes évek lehallgatási botránya vezetett az amerikai történelem eddigi egyetlen elnöklemondásához. A Nixon bukását leleplező riporterpáros könyvéből született az első, »Az elnök emberei« című film.

Az eredetinek pedig a gyerekversike tojásszerű mesefigurája adott ihletet, amelyet – miután a magasról lezuhant – a király összes embere sem tudott még egyszer összerakni. Ahogyan egykor Nixont, most utódát is e veszély fenyegeti. Mivelhogy neki is szinte mindegyik kulcsembere gyanúba keveredett, egyelőre a saját hazudozásával.

De hiszen a Watergate-botrányt is a csúcsszintű eltussolási próbálkozások tették igazán elnökbuktatóvá. Trump bízvást mondhatta volna a kezdet kezdetén, hogy emberei magától értetődően kerültek kapcsolatba orosz diplomatákkal/kémekkel, készülvén a kormányzásra.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egri Marika
2017. március 13. 08:48
Tessék mondani mit keres itt még ez ordas komcsi újságíró. Van aki a cikkeit olvassa és még fizet is érte? Ki kíváncsi még rá? A rendszerváltás nem történt meg?
justiceforhungary
2017. március 13. 05:32
Feri pápáról a sátán gyuri pápájáról miért nem írsz cikket te szerencsétlen ?!
GV0917
2017. március 12. 16:52
Tisztelt Szerkesztőség! Engem is nagyon ZAVAR AZ AVAR! Nem lehetséges valami módon csökkenteni jelenlétét? Tisztelettel:.....stb.
Tündér_Lala
2017. március 12. 16:37
Avar csúsztat és hazudik, ebből kreál rossz következtetést. Nem az orosz ügyről szól a dolog (ami szintén turbózott műhír), hanem, hogy Trumpot lehallgatták, a vitákban tisztességtelen előnyöket biztosítottak jelöltjüknek a kérdések kiadásával, stb. Már Sandersel szemben is csaltak, amit be is ismertek. Ez pedig - bár szeretnék elhallgatni - bizony hasonló nagyságrendű botrány. Avar ezt szeretné szétkenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik