A falnak is füle van

2017. február 27. 15:54

Cseppet sem volnék meglepve, ha a Fidesz háza táján valakinek gyorsan eszébe jutna megrendszabályozni a mobil használatot is.

2017. február 27. 15:54
Somfai Péter
Népszava

„Cseppet sem volnék meglepve, ha a Fidesz háza táján valakinek gyorsan eszébe jutna megrendszabályozni a mobil használatot is. Kövér házelnök alighanem elgondolkodva pedri újra növesztett bajuszát: az újságírókat már sikerült gyakorlatilag mozgásképtelenné tenni, több szerkesztőséget ki is tiltott a Házból. De a többiek zsebében még ott vannak azok a fránya, egyre többet tudó mobilok!

Ki kellene tiltani a telefonokat az önkormányzati ülésekről is, akkor biztosan nem derülne ki, hogy a szolnoki polgármester milyen csesznye megjegyzéseket tesz a választóira, vagy a szekszárdi trafik-botrány sem pattant volna ki, ha jobban odafigyelnek az ilyesmire. Azt mondják, nálunk a falnak is füle van, az is kiszivárog, amiről zárt körben beszélnek - hogy ne is említsek más példát, mint azt a bizonyos őszödi beszédet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2017. február 27. 22:31
Beteg fasz. Remélem, mielőbb elviszi...
GV0917
2017. február 27. 20:46
No, most melyik ÉN-edet használjuk? Cserje?Mit, hogy az inkább satnya, jobban tetszik a fa som,somfa. Biztosan Úgy látszik beleástad magad a görög építészet titkaiba."A falnak is füle van.."Avagy ahogy említik a Dyonisszosz füle." Megbízta egykor a zsarnok az építészt, hogy az épülő palotájának egy rejtett szobájában minden, még a suttogás is meghallható legyen. Meg is csinálták neki.Én a MOSZKVA szállóról hallottam, mikor beleszólt: a vendég avízcsapba :százados elvtárs, két kávét kérek. Mire a vízcsap udvariasan kérdezte:És hány cukorral kérik?De az még jobb-mellesleg igaz is-hogy a moszkvai illetőségű építési hivatalok csak akkor engedték meg az amerikai nagykövetség bővítését,ha a vasbeton elemekkel a moszkvai építészek végzik a kivitelezést. Meg is érkeztek az első elemek. Az amcsik csak annyit mondtak, hogy a vasbetonban nem a szigetelt kábelek tömege, hanem a betonvas alkotja a vázat... Egyébként a mobilokat a cellainformáció alapján igenis le lehet utólag nyomozni, hogy milyen irányban mozgott, vagy fixen állt.Nyugodj meg. Így is tudnak mindent. Csak te meg én nem tudunk semmit.Te biztosan állítod? És a magánszférában azt hiszed nem ezt csinálják?Meglepődnél, ha tudnád... No, Isten áldjon fiam somfa, somfa! Szerdán már Március: Áprily vers neked, vedd fel a mobilodra: "Selymit a barka Már kitakarta Sárga virágát Bontja a SOM "(a fa SOM!)
noMores
2017. február 27. 19:57
Itt jegyezném meg, hogy minden szolgáltatóhoz be van kötve a titkosszolgálat, automatikusan tudnak lehallgatni bárkit. Bírósági végzés? MUHAHAHA.
áfonya
2017. február 27. 18:34
Esetileg a cikk tartama az mszp dk ballibsikre jellemző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik