Álomgyilkos új SZDSZ

2017. február 27. 08:43

A magyar társadalom, főként éppen a mély-SZDSZ, évszázadok óta őt érő pusztítása miatt történelmileg elfásult állapotban van.

2017. február 27. 08:43
Bogár László
Bogár László
Magyar Hírlap

„Ez a metafora éppen elég gondolatébresztő ahhoz, hogy eltöprengjünk arról, vajon miként kapcsolódik a »gyilkosság« szó mindahhoz, amit a Momentum Mozgalom véghezvitt.

Ami az elmúlt hetekben lezajlott, az a nyugatias modernitás demokráciájának alapvető ellenmondásait hozta felszínre drámai pontossággal. A mai demokráciaértelmezés ugyanis evidenciának tekinti, hogy azért lehet minden felnőtt állampolgárnak szavazati joga, mert kivétel nélkül mindegyikük univerzálisan képzett és tökéletesen kompetens a társadalmi lét minden kérdését illetően. Az oktatástól a sporton, az energetikán és az egészségügyön keresztül a demográfiai kérdésekig, minden állampolgár naprakész tudással és informáltsággal rendelkezik ahhoz, hogy mindig helyesen döntsön. (...)

A magyar társadalom, főként éppen a mély-SZDSZ, évszázadok óta őt érő pusztítása miatt történelmileg elfásult állapotban van, és a kimerült, ingerült élőlény vagy élőlények közössége hajlamosabbá válik a »meg nem gondolt« döntésekre. Óriási felelőssége van tehát ma mindenkinek, aki nem teszi világossá, hogy ezzel a mély-SZDSZ-szel való bármilyen együttműködés vállalása az önfelszámolásunk legutolsó és visszafordíthatatlan fázisa lenne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2017. február 27. 22:46
Boigár Lászlónak ismét igaza van. Jó látlelet. Bár az érintetteknek kínos - lásd Haris Éva meg a segg gulyás dühreakcióit Szanyi eftárs elefántozására a diszkrét támogatók porcelánboltjában...
FOB
2017. február 27. 20:58
Nem egy alom a Stefkával? Hasonló évjárat lehet, gondolom egy pártban is szocializálódhattak. Mindenesetre a végeredmény erre utal.
antioxi
2017. február 27. 17:55
Aki cáfolni tudja Bogár László megállapításait, tegye fel a kezét.
noMores
2017. február 27. 16:51
Tényleg van olyan élőlény ebben az országban, aki ennek a nyomorult szerencsétlen idiótának a sületlenségeit olvassa és készpénznek veszi? Bámulat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik