NOrmális?!

2017. február 26. 16:54

A sport világában leírhatatlan a keserűség, a csalódás.

2017. február 26. 16:54
Szöllősi György
Szöllősi György
Nemzeti Sport

„Ha a kampányidőszakban bomlik meg a politikai és társadalmi egység (amely korábban megvolt, ezért is pályáztunk), azzal lenullázódik a pályázat. Vagyis mi történt? Egységesen felsorakoztak a pártok a budapesti olimpia ügye mögé, felfegyvereztük, csatába indítottuk a hadseregünket, hogy vívja meg a csatát a rettenetesen erős ellenfelekkel szemben 2024-ért. Majd a váratlan támadás nem Los Angelesből vagy Párizsból (habár már ebben sem lehetünk teljesen biztosak…), hanem Budapestről érkezett: hátba támadták a katonáinkat.

Az emberek egy része szomorú, másik része tanácstalan, és akad, aki ma már úgy van a korábbi aláírásával, mint egyes brit polgárok a Brexit-szavazás lázálmát követő kijózanodás után: ha lehetne, visszacsinálná az egészet. A politikusok napi érdekeik szerint értékelik a helyzetet.

A sport világában pedig leírhatatlan a keserűség, a csalódás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2017. február 27. 21:20
Mi más érv kéne neked még az olimpia mellett mint hogy szereted..?
balbako_
2017. február 27. 19:11
Szanyi ismeri a "fiúkat" Íme a véleménye róluk: “Eleve érdekes hozzáállás, ha először leszögezem, hogy politikusok ne páváskodjanak körülöttem, majd azon vinnyogok, hogy a pártok, de főleg az MSZP nem segít. Az a mozgalom, amely ilyen ostoba fondorlatokkal próbálkozik zászlót bontani, nem feltétlenül jelent jót a jövőre nézve. Nem vezet jóra, ha egy mozgalom csuklóból nem korrekt. A véleményem az, hogy az indulásnál sok mindent elárult magáról a Momentum, és szerintem többet ártottak, mint használtak ezzel az epizóddal. Ma még persze ünnepelt sztárok, de majd jönnek a hétköznapok” – tette hozzá. Ezután megerősítette azt az információt, ami szerint a Momentum körül baloldali háttéremberek serénykednek. “Akár hiszi, akár nem, az MSZP-n belül már hónapok óta nyílt titok volt, hogy a Haris Éva gründol valamit, és milyen érdekes, hogy a Momentum mögött éppen Haris Éva, meg a pénze tűnik fel. Ez számomra világosan az Éva műve, mert ingatlanmogul férje segítségével megvan az a képessége, hogy finanszírozzon egy új alakulatot.”
zőldsas
2017. február 27. 17:31
Republikon Intézet vezetője nem a pedofil szakállas bácsi aki a Soros pénzén izgat?
edieTHEGREATeagle
2017. február 27. 14:28
Jó nézni (persze szánalmas is), ahogy zokognak az udvari újságírók. Gyurikám, szerintem egyeztess Szalay Berzeviczy Attilával (tudod, a BOM alapítója)), ő ugyanis ezt mondta: "Most nem a Momentumot kell elővenni, hanem a kormányt. Milyen az a nemzeti ügy, amit 266 ezer aláírás romba dönt?!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik