Blöff Aréna

2017. február 24. 15:38

Átadták hát a Duna Arénának nevezett komplexumot. Igaz, nem olyan gyönyörű, mint ami az eredeti látványterven – később egy másodikon is – szerepelt, viszont sokkal-sokkal drágább.

2017. február 24. 15:38
Veress Jenő
Népszava

Nos, erről az épületről beszélt Fürjes Balázs, az olimpiai pályázat kormánybiztosa az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Kijelentette: az impozáns látványtervek közönséges blöffök voltak. (A jegyzőkönyv kedvéért szó szerint: – Amit megismert a közvélemény, az nem terv volt? Az mi volt? – Így van. Az egy blöff volt. – Ki blöffölt? – Az a helyzet, hogy az egy látványterv volt. Villámgyorsan valakiknek elő kellett varázsolni egy látványtervet… – Kinek a számára kellett azt elővarázsolni? - Úszószövetség… akik foglalkoztak azzal, hogy világbajnokság legyen. – A Nemzetközi Úszószövetségnek adtuk ezt be, ezt a tervet? – Igen.)

Azt viszont istenbizonyra tagadta, hogy az olimpiai pályázat anyagai is csak blöffök lettek volna. Mekkora szerencsénk, hogy ez a maga valójában már soha nem fog kiderülni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. február 26. 11:47
Minél volt drágább Jenő???? Pont annyiba került amennyiért a pályázatot elnyerték! Az volt a legalacsonyabb!! Miért jó hazudozni Jenő???
Peter8811
2017. február 26. 06:43
Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog! Jenő szart, Jenő szar, Jenő szarni fog!
Peter8811
2017. február 25. 13:16
Megírta az újságírónak nevezett egyén.
frivol824@gmail.com
2017. február 24. 23:11
Sokkal aggasztóbb az, hogy vélhetően nem csak Duna Aréna látványterve szolgálta a megtévesztést, de a mai statisztikai számok tartalmi része is ilyen viszonyban van a tartós fejlődéssel. A focipályák fűthető gyepe is ilyen, és csak egy példa a számtalanból. A költségvetési pénzekből épült focipályákat is költségvetési pénzekből kell majd fenntartani, még ha TAO-pénzeknek is hívja a tahó! Nem csak az egyéneknek, de már az országnak sem látszik a gazdasági értelemben vett jövőképe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik