Gratulálok

2017. február 24. 10:29

Többnyire fiatalok, szakállasok, vagy kétnapos borostát hordanak és ártatlan szemmel folyékonyan hazudnak.

2017. február 24. 10:29
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„Ezek a provokátorok, fizetett ügynökök, quislingek. Ehhez sajnos partnerek a hazájuk történelmét nem ismerő, megtévesztett emberek. Nevezzük nevén: a tudatlan butácskák, akiket felhasználnak hazájuk ellen. Nem beszélve a gyűlölködőkről, akiknek semmi sem jó, főként az nem jó, ha Magyarország sikereket ér el.

Ezek a Soros-féle szabadcsapatok, a Sorosgárda egyre nagyobb károkat okoznak országunknak. Ez már több mint nemzetbiztonsági kockázat. Magyarország jövőjét, gazdasági stabilitását ássák alá. Ilyesfajta »civileket« már Európa több országából kitiltottak, a Soros alapítványaival együtt. A pénzember saját bevallása szerint is, ha az Egyesült Államokban ilyen civilszervezeteket hozna létre, amelyek beleszólnának a belpolitikába, akkor páros lábbal kihajítanák.  

Hazánkban, az állítólagos diktatúrában azonban élnek, virulnak. Eszköztáruk kimeríthetetlen, pénzük van dögivel. Ha megnézzük ezeket az alakokat a különböző »civil« szervezetekben, szinte ugyanazok, külsőleg és belsőleg is. Nem sokban különbözik a tüntetgető Ha-hások, egyetemista szerveződéstől (vagy egyetemisták voltak, vagy nem!) a most előbújó Momentum mozgalom. Többnyire fiatalok, szakállasok, vagy kétnapos borostát hordanak és ártatlan szemmel folyékonyan hazudnak: bele a kamerába, bele a »pacekba«. Illetve a momentumosok mintha diszkrétebben öltöznének, jobbak a ruháik, nem olyan lezserek, a lányok-fiúk frizurája is rendezettebb.

Ja kérem, volt honnan megtanulni az átöltözést, az átalakulást.

Ezeket az új gonoszokat már nagyon felkészítették. Nem az erőszakhoz folyamodnak, mint elődeik, akik egyetemeket, nyilvános szórakozó helyeket foglaltak el, vagy megrongáltak középületeket, törtek, zúztak, mint például a Fidesz székházat. Ezek látszólag békés eszközökhöz folyamodtak, a betanult szövegeket mantrázzák a nemzetellenes ellenzékkel együtt: a milliárdokat nem az olimpiára kellene költeni, hanem a szétvert, szétrohadt egészségügyre, oktatásügyre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2017. február 26. 08:16
Természetesen nem az a baj velük, hogy fiatalok. Az persze baj, hogy folyékonyan hazudnak. És a szakáll...nos, a mostani divat szerinti, trimmelt, és itt-ott kiborotvált szakállal is csak az a baj, hogy 100-ból max egynek áll jól, a többieknél rettenetes, nevetséges és ronda:-)))))))
oskar
2017. február 26. 08:11
Stefka I! Ez így nem jó! Ez az ellenkező hatást éri el. Érte el mindig.. Amikor nem évvel,hanem belekötve a korukba, hajviseletükbe, öltözködésükbe,szakállukba,származásukba.... Stb Az ilyen megnyilvánulás odavonza azkkat is akiket józan érvvel meggyőzhetőek lennének.
ollo
2017. február 26. 05:30
Népszavazás kéne? Itt egy téma: Emeljük-e meg a Parlamentbe bejutási küszöböt, mondjuk 10%-ra? Adjunk-e glittegyleteknek költségvetésből támogatást, amelyek nem érik el a 10%-ot? I n d o k l á s: ha nem támogatunk olyan glittegyleteket, amelyek 0-5%, de inkább 10% alatti támogatottságot élveznek a választók körében, akkor j e l e n t ő s pénzösszegek szabadulnak fel, amiket felhasználhatnánk az egészségügy, a nyugdíj, a szegényemberek megsegítésére, stb
he-he
2017. február 26. 04:08
Stefka?Vén,hazug,böszme komcsi. Ja,és hiteltelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik