Ötezer indok az MSZP megszűnésére

2017. február 20. 17:54

Nehéz nem arra a következtetésre jutni, hogy az MSZP viselkedését kizárólag a Momentum-jelenség kezelése motiválta.

2017. február 20. 17:54
Tálos Lőrinc
Reflektor

„Ha finoman akarunk fogalmazni, akkor azt mondjuk, hogy az MSZP megosztott volt az olimpiarendezés kérdésében. Ha kevésbé finoman, akkor meg azt, hogy kurvára nem gondolt arról semmit, amikor úgy viselkedett, hogy nem érdemes konfrontálódni a Fidesszel és támogatta azt, egész addig, amíg ki nem derült, hogy a saját szavazói véleményével sincsen tisztában, nem hogy úgy általában a választókéval.

Nehéz nem arra a következtetésre jutni, hogy az MSZP viselkedését kizárólag a Momentum-jelenség kezelése motiválta, amikor egyszerre nem, hogy nem gyűjtött, de egyenesen alátett a sikeres gyűjtésnek, amikor saját aktivistáinak hazudta azt, hogy a Momentum kérése, hogy kimaradjanak és közben igyekezett úgy csinálni, mintha mindig is olimpiaellenes lett volna.

Az MSZP annyira nem tette oda magát, hogy amikor egy opiátfüggő lobotómiás lajhár lassúságával felfogta, hogy pofázás helyett tenni kéne, mert a hiteltelenség olyan csúcsait ostromolják már, amelyek még számukra is ismeretlenek, és elkezdett rendesen, pultokkal gyűjteni, akkor az aláíróíveket leadták a Momentum standjainál, nehogy valaki rájöjjön, hogy a szerencsétlen Együttben is több potenciál van, mint bennük. Ám, a szocik Kubatov Gábora elszólta magát és elárulta az ötezres számot*, aminél az Együtt kétszer többet gyűjtött. (Reméljük az, hogy ajánlószelvényről szólt nem az elszólása annak, hogy még ezt is címlistából másolták.) Oké, az Együtt négy hét alatt gyűjtött kétszer annyit, mint az MSZP, csakhogy az LMP pont az alatt az egy hét alatt gyűjtött kétszer annyit, mint a szocik, amikor már azok is elkezdték.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2017. február 21. 05:38
Ez az 5000 aláírás valóban óriási szégyen, és normális világban ok a párt megszűnésére azután, hogy az összes szoci politikus megszavazta, hogy legyen olimpia. Viszont a posztolónak nem ez a baja, hanem hogy miért ilyen kevés. Erről egy püspök jut eszembe, aki a 60-as években megkapta a szocialista munkaérdemrend arany-fokozatát. Elkezdte bontogatni a borítékot: "Pénz nincs? Akkor csak a szégyen?"
pollip
2017. február 20. 20:31
Pont azzal vesztette el az mszp a hitelességét, hogy beállt aláírást gyűjteni. Mindegy, hogy mennyit gyűjtött, mert beleállt a történetbe.
luisbathhelena
2017. február 20. 20:00
Nem kell túlizgulni:nomen est omen. Aki Momentum néven kezed politizálni, saját magának se jósol hosszú jövőt.
Öreg
2017. február 20. 19:22
Ha sok azonos kéztől származónak tűnő aláírás van, meg kell kérdezni a név viselőjétől, aláírt-é? Ha hamisak vannak, közokirat hamisítás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik