A Momentum célja a kormányváltás

2017. február 20. 16:19

Reálisan nézve, a 2018-as választásokon az lehet a célunk, hogy megtegyük egy későbbi kormányváltáshoz vezető lépéseket. Interjú.

2017. február 20. 16:19
Fekete-Győr András-Pottyondy Edina
HVG

A 2018-as választáson lesz az összes egyéni választókörzetben önálló momentumos jelölt?

Pottyondy Edina: Igen, és ezért a kijelentésért vállalom is a felelősséget.

És a győzelem ígéretével indulnak?

Fekete-Győr András: Reálisan nézve, a 2018-as választásokon az lehet a célunk, hogy megtegyük egy későbbi kormányváltáshoz vezető lépéseket. Az a legfontosabb, hogy a Momentum mindig készen álljon arra, hogy kihasználja azokat a lehetőségeket, amiket a magyar politika felkínál. Ilyen volt az olimpiai népszavazás is. A Fidesznek eddig nagyon kényelmes helyzete volt, nekünk egyelőre az a feladatunk, hogy ellensúlyként működjünk.

Ha átváltjuk a 266 ezer ember aláírását szavazatokra, az elég lenne 2018-ra?

Fekete-Győr András: Ez körülbelül 5 százalékra lenne elég, de képesek vagyunk többre. Sokan ugyanis féltek aláírni, vagy nem budapesti lakosok. Még csak most ismerik meg országosan a Momentumot.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. február 21. 15:05
"a 2018-as választásokon az lehet a célunk, hogy megtegyük egy későbbi kormányváltáshoz vezető lépéseket." És ha 2018 után még jobb a kormány , mint a mostani jó, akkor is váltani kell(ene)?
zolizolizoltan
2017. február 21. 12:34
A következő tiltakozás Paks2 ellen lesz, és ez már kemény amerikai gazdasági érdek, hiszen az USA cseppfolyósított palagázzal akarja elárasztani Európát és Paks2 ebben egy kicsit keresztbe tesz.
öszödibeszéd
2017. február 21. 11:45
Csávó azzal kezdte "civil" pályafutását, hogy "őszintén" megmondta, nem akarnak politizálni. Ők semlegesek. Na, ez az állapot kevesebb, mint 1 napig tartott. Aztán már dőltek is belőle a szokásos baloldali toposzok és közhelyek Orbánékról. Ennyi. Most kétszázezer érvényes szavazattól alélt el ennyire? Kemény egy csapat ez (is).
yes_we_can
2017. február 21. 02:56
Istenem! Hány pofon kell még ennek az együgyű népnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik