Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. február 17. 18:02

Azonnal megindult itt is a 266 ezer aláírás relativizálása (ami politikailag talán érthető, de egyébként meg ellenszenves - ha esik az eső, akkor esik, nincs mit vitatni).

„Miután azonnal megindult itt is a 266 ezer aláírás relativizálása (ami politikailag talán érthető, de egyébként meg ellenszenves - ha esik az eső, akkor esik, nincs mit vitatni), és akadnak olyanok, akik szerint egy kétmilliós fővárosban ennyi ember ne akarja már megmondani, hogy mi legyen, gyorsan nézzük meg a 2014-es főpolgármester-választás eredményeit:

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/109053


Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Na ugye. Az aláírásgyűjtés egy dolog. Az érvényes népszavazás egy másik dolog.


A számbűvészkedéssel azért várjunk már addig, amíg megszámolják. Egyébként pedig nem értem, mi olyan nagy dolog van abban, ha a baloldali pártok egy hónap alatt, ekkora nyilvános felhajtás mellett összegyűjtik a legaktívabb szavazóik aláírásait? Mert akik 2014-ben olyan jelöltállítási bukta után, Tarlós teljesítményét egyébként elismerve, mégis elmentek balra szavazni, azokra valóban minden körülmények között számíthatnak. Ennél Budapesten jóval több potenciális szavazójuk van.


"a 266 ezer aláírás relativizálása"

A 266 ezer aláírást azért kell relativizálni, mert ez EGYELŐRE egy BEMONDOTT (érted, TG?) szám. Ha 266 ezer érvényes aláírásról lenne szó, az más tészta lenne.

Miért kell állandóan lemenni kutyába?
"torokgaborpartpolitizal"


Az olimpiarendezés soha nem volt népszerű, ezért a Fidesz csak magát okolhatja az újabb fiaskóért. Pontosan ugyanaz történt, mint a vasárnapi boltzár esetén, nem tanultak semmit annak a kudarcából. Feleslegesen erőltettek valamit, ami még a saját szavazóknak sem volt igazán ínyére.

Azonban meg lehet nyugodni, ez nem érinti sem a politikai preferenciákat, sem a jövő évi választást, azt szinte biztosan a Fidesz fogja nyerni. Mindegy, hogy lesz-e népszavazás az olimpiáról.

Orbánnak el kellene már gondolkodnia egy irányváltáson, mert azért az nem jó út, hogy minden évben fölösleges problémákat generál a pártjának. Vissza kell venni a kényszeres cselekvésből és csak a lényegre koncentrálni.


Releváns.

Rosszul emlékeztem a Bokros szavazataira, de akkor is, az MLP-vel és LMP-vel együtt baromi sok, ahhoz képest, h. mi a Demszky korszak mérlege.

Cca. ennyi ember bármikor, bárkinek aláír, csak a Fidesz ellenesség követelménye teljesüljön.

Ezen nem lehet segíteni.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó