Komoly ellenzéki erő lehet a Momentum

2017. február 17. 15:48

Somogyi Zoltán
Facebook

A Momentum, ha jól csinálja, és ha jól építi fel a vidéki bázisát, akkor kinőhet egy komoly ellenzéki erőként.

„Gyorselemzés jóslással: A Fidesz ki fog szállni az olimpiai pályázatból és ezzel okafogyottá fogja tenni a népszavazást. Ezt úgy teszi majd meg, hogy Tarlósra és az ellenzékre tolja az egészet, mondván, a kormány csak egy szereplő volt a sok támogató közül, így ez már most Budapest és az ellenzéki pártok felelőssége.

Tarlós majd egyeztet ezzel-azzal, aztán visszalép. A Momentum pedig mostantól bármilyen népszavazási kezdeményezéssel utcára mehet, mert ők lesznek az Orbánnak üzenjük, hogy nem szeretjük típusú népi ellenállás képviselői. A Momentum, ha jól csinálja, és ha jól építi fel a vidéki bázisát, akkor kinőhet egy komoly ellenzéki erőként.

MIndeközben Orbán örülhet annyiban, hogy a baloldali ellenzéken belül komoly feszültség jelentkezik majd a kényelmes pártok és az új, friss erő, a Momentum között. Zárásképpen pedig: tankönyvbe illő, ahogy egy olimpiát támogató többségre rányomnak egy erőszakos, hatalmas pénzszórást sugalló olimpiatámogató kampányt, és annak a végeredménye az olimpiát elutasító többség kialakulása lesz. Ehhez csak gratulálni lehet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/109048