Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

NOlimpia?
2017. február 17. 14:26

A főpolgármester még azelőtt tartott sajtótájékoztatót, hogy kiderült: 266 151 aláírást adott le a Momentum Mozgalom az olimpiaellenes népszavazási kezdeményezéséhez, ám már ekkor is azt mondta, hogy ha a budapestiek kellő számban aláírták a kezdeményezést, akkor erősen el fog gondolkodni azon, hogy nem kéne-e visszavonni az olimpiai pályázatot.

Másfél évvel ezelőtt az országos politika maximális mellszélességgel kiállt az olimpia mellett, most valamiért az ellenzéki politikusok többsége „kihátrált”; ez árulás – mondta a főpolgármester pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Tarlós István közölte: „ha már eldőlt, hogy a budapestiek kellő számban aláírták, hogy népszavazást akarnak, akkor (...) erősen el fogok gondolkodni azon, hogy nem kéne-e visszavonni a pályázatot”. Ugyanakkor megjegyezte, a népszavazással korábban kellett volna előállni. (MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/109040


Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Kishitűség? B+! Inkább az a kishitű, aki legyint, hogy megszüntethető az egészségügyben a hálapénz. Ami igazán abnormális állapot. A pénzes betetgeket lehaláasszák az osztályvezető főorvosok, profok, a többieknek meg maradnak a szegények? Akarsz átláthatóbb normális eü-t? A következő 8 évre tűzzük ki ezt célul, plusz az oktaás színvonalának mondjuk a finnéhez hasonló színvonalát. Rajta, ne legyél kishitű, ne mondd, hogy a jatt a magyar rendszerből kiirthatatlan, hogy a korrupció 200 éves magyar hagyomány. A rossz hagyományokból nem kérünk. Rajta, egy évtized alatt, ha nekiveselkedünk, egy új mentalitású ország lehet Mo.

Olimpia? Egy kirakatrendezvény. Az élsportolóknak nagyon fontos, de a többi 9,7 millió embernek ne ez legyen a kizárólagso sikerélménye, hogy leül a tv elé, vagy kimegy Csepelre, és sörözés közben drukkol.


Akik aláírtak azt sksrják, hogy az berek bevonásával. Vitákat lefolytatva szavazással döntsenek.
Én ezért írtam alá.


Ideje visszavonni.


A tények kedvéért: Paksról már a 2014-es választások előtt megszületett Orbán és Putyin megállapodása, sőt 2013-ban elindultak a tárgyalások, vagyis erről nem érdemes beszélned, pláne hazudoznod. A választók ennek tudatában döntöttek.
Az Agenda 2020-at a NOB 2015-ben fogadta el, ezt választási programba építeni már csak ezért is lehetetlen lett volna.

Vagyis senki sem hazudott itt rajtad kívül.


Az Agenda 2020-at a NOB 2015-ben fogadta el, a dátumok itt fontosak. Tarlós jelezte, hogy ennek következtében változtatta meg az álláspontját. Az MSZP esetében erről már nem beszélhetünk.


Annyiban pontosítanálak, hogy még csak nemet sem lehetett mondani, egyszerűen a kérdés szavazásra bocsátásáért lehetett folyamodni.


A budapestiek nem népszavaztak még az olimpiáról, ezért összehasonlítani nem érdemes.
Még várni kéne a kárörömmel.


Na, az nagy poén lenne! :)


Tarlós elgondolkodik... De hát - na ne. Hiszen az a nép akaratának a figyelembevételét jelentené! Óóó. Meg annak a tudomásulvételét, hogy a Fiumei úti traumatológián nincs már se ajtó, se kézmosó a vécékben, a János kórházban pedig bezárt a traumatológia fele! Nem vagytok ti egy kicsit - csak egy icipicit, államférfiak és szolgáik - felelősek a betegek kínlódásáért? A kórházi fertőzésekért, azért, amiről a Heti Válasz eheti száma ír?

Gazemberek, Tarlósok, Orbánok, Balogok. Kis bével is, ami, ugye, balkezest, sutát jelent.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó