Watergate-et szeretnének

2017. február 17. 07:29
Győr Ágnes
Magyar Nemzet

Tagadhatatlan, hogy sántít az a feltételezés, miszerint a tábornok úgy tárcsázta az orosz diplomatát, hogy erről senkivel sem egyeztetett előzőleg a Trump-csapatból.

„A Flynn-ügy – ha nem is lesz újabb Watergate – persze valóban felvet kérdéseket. Tagadhatatlan, hogy sántít az a feltételezés, miszerint a tábornok úgy tárcsázta az orosz diplomatát, hogy erről senkivel sem egyeztetett előzőleg a Trump-csapatból, utólag pedig »az események gyorsasága miatt« elfelejtette jelezni, szóba kerültek egyebek mellett az Obama által Moszkva ellen elrendelt szankciók is.

Furcsa módon ott azonban véget érnek a liberális amerikai média cikkei, mikor arról kellene írni, hogyan lehetséges az, hogy a titkosszolgálatok már a választások előtti évben lehallgatták a Trump-kampány stábjának számos tagját és az elnökjelölt több szövetségesét? Tették ezt elméletileg azért, mert meg akarták tudni, az érintettek összejátszottak-e az oroszokkal a választások befolyásolására tett bármilyen kísérletben. Hogy az információgyűjtés alapján ilyen együttműködésre nem találtak semmilyen bizonyítékot? Az a média vérebeit már kevésbé érdekli.

Az igazság bajnokaiként fellépő »független« média arról jótékonyan hallgat, hogy miként fogadhatják el ösztönösen nemzetbiztonsági szempontból szükségesnek a Trump és csapata ellen elrendelt lehallgatásokat, miközben a titkosszolgálatok tömeges lehallgatási és megfigyelési módszereit kiszivárogtató Edward Snowdent hősként tisztelik.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/109020

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Trumpot a Monori Centerbe!
Hadd láthassa a kínai gazdaság sikerének és a Nyugat haldoklásának okait!

"Több mint egy tonna metamfetamint foglaltak le Hajnan tartományban.

A dél-kínai-tengeri szigetcsoport történetében az egyik legnagyobb kábítószerfogásnak számít az a több mint egy tonna metamfetamin, amelyet csütörtökön foglaltak le Hajnan tartományban. A drogellenes műveletben kilenc embert, köztük a kábítószer előállításával foglalkozó vegyészeket és a bűnszervezet vezetőjét sikerült kézre keríteni.

A rendőrség feltételezése szerint a bűnbanda székhelye a tartományi fővárosban, Hajkouban volt, onnan szállították a drogot a sziget többi részébe, valamint a szomszédos Kuangtung tartományba.A hajnani vezetés tavaly novemberben hirdette meg a kábítószer-kereskedelemmel szembeni harcot. A drogellenes kampányban a hatóságok a lakosság segítségét is kérik: akik információkkal segítik a rendőrség munkáját, legfeljebb 100 ezer jüan (4,2 millió forint) pénzjutalomban részesülhetnek. A kampány keretein belül november óta több mint 1700 gyanúsítottat vettek őrizetbe."

Trumpnak a választást most már napról-napra újra meg kell nyernie.

Az USA már eddig is sokat vesztett.

Még nem.
De a New York Times kiadta a parancsot:
határolódjon el az antiszemitizmustól.
Ezek szerint rosszat lépett, amikor a nagykövetséget el akarta vinni Tel Avivból...


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés