Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. február 15. 13:47

A Pallas Athéné Domus Animae a Kúriához fordult.

A Magyar Nemzeti Bank egyik alapítványát, a Pallas Athéné Domus Animae Alapítványt az MSZP-s Tóth Bertalan perelte be azért, hogy kiderüljön, kik kapták az alapítvány pályázati pénzeit.

A bíróság elsőfokon, majd másodfokon is a szocialista politikusnak adott igazat, mondván a jegybank alapítványainak pénzei közpénznek minősülnek, így közérdek, hogy abból kiket támogatnak.

Az MNB alapítványa azonban ezt nem fogadta el, és a Kúriához fordult felülvizsgálatért. Döntés márciusban várható az ügyben – írja a hirtv.hu.

Frissítés

A Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány az ügy kapcsán a Mandinerrel azt közölte: „délután a honlapjukon megjelent »Nem fogadja el a jogerős ítéletet a jegybank alapítványa« című HírTv tudósításra hivatkozó cikkükben valótlanul állítják azt, hogy »a jogerős bírósági döntés ellenére sem adja ki a Magyar Nemzeti Bank alapítványa, a Pallas Athéné Domus Animae, hogy kiket részesített pályázati pénzben.« Az igazság ezzel szemben az, hogy a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány minden támogatásokra vonatkozó adatot megküldött Tóth Bertalan képviselő úrnak, és azok frissített változata elérhető a PADA Alapítvány honlapjánAz Alapítvány a felülvizsgálati kérelmét azért nyújtotta be, mert a másodfokú ítélet nem vonatkozott a magánszemélyek adatainak kezelésére.” 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/108971


Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Nahát!
A Federal Reserve Banknak is vannak közpénzzel kitömött alapítványai??

Mesélj, ott hogy csinálják ezt??


Rákattintok, rögtön az első 39 milliós tétel:

Támogatás célja: Dr. Kásler Miklós Nemzeti Nagyvizit című 6 kötetből álló könyvsorozat támogatása, mely átfogja a magyarság történelmét a honfoglalástól egészen napjainkig, mely hiánypótló mű atekintetben, hogy a nyugatról érkező, erősen globalista történelemszemlélet ellensúlyozására szükséges a magyarság történetének nemzeti érzelmű és szemléletű bemutatása, különös tekintettel a felnövekvő ifjúság világnézetének alakítására, hazafiúi érzelmének erősítésére a globalista nézetekkel szemben."

Vajh ki lehet ez a történész, wiki:

"Kásler Miklós (Budapest, 1950. március 1.) magyar onkológus, egyetemi tanár, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, műkedvelő történész."

--- műkedvelő történész. Hát, .. 39 millió nem sok egy kicsit, még ha a "felnövekvő ifjúság hazaffyas szellemének a globalista nézetekkel szembeni rezisztenciájának megerősítését is szolgálja a hat kötet. Vajon olyan nyugatiasságokkal fertőzöttekről mit ír a szerző, mint I. István, Luxemburgi Zsigmond, vagy a reneszánsz Mátyás?


Látom van egy Fricz Tamás (2014. december 17.) és egy Lovas István (2014. július 28.) kötet kiadásának a támogatása is. Na és persze a kiadások fele meg nem nevezett "magánszemélyek" tanulmányútjainak, ösztöndíjainak támogatása.
A lovas kötet megjelent:
http://kairosz.hu/p/10157/lova..
267 oldal (támogatás: 7 850 000 Ft)
A Fricz is:
http://www.meryratio.hu/egy-ko..
188 oldal (viszonylag szerény 1 200 000 Ft-os PADA támogatás, egyébként pedig nem eredeti mű, hanem összeszerkesztett válogatás)
--- Ezeket a könyveket eredeti áron olyan 3000 Ft-ért árusítgatják.


Az onkológus professzor, egyetemi tanár stb. is rájött a tutira; Nem onkológiából ír tankönyvet, hanem magyar történelemből. Vajon - ha írt is - megkapta-e támogatásként akár a tizedét is annak, amit ezért a "műkedvelő" szinten megírt munkájáért kapott? Elgondolkodtató.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó