Egy egyetemista fiú lövöldözött a kanadai mecsetben

2017. január 31. 11:06

A québeci Laval Egyetemen politológia szakos hallgatója volt az a fiú, aki hat embert megölt egy kanadai mecsetben vasárnap este.

2017. január 31. 11:06

Egyelőre nem tudni, hogy a québeci merénylő kapcsolatban állt-e valamelyik terrorszervezettel. A fegyveres vasárnap este rontott be a kanadai városban lévő iszlám kulturális központba, ahol az esti ima végén hat embert megölt, és nyolcat megsebesített.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök elítélte, és gyáva terrortámadásnak minősítette a merényletet. Azt mondta, ilyen cselekménynek nincs helye a kanadai társadalomban.

A rendőrség két embert vett őrizetbe, de kiderült, hogy egyikőjük csak szemtanú volt. Őt hétfőn szabadon engedték. Sajtóértesülések szerint a másik férfi a québeci Laval Egyetemen politológia szakos hallgatója.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. január 31. 17:55
elég barnás ez a gyerek....
briganti
2017. január 31. 15:50
Lelőttek 6 iszlám vallásút (arabot) a mecsetükbe. 1. Ez náluk (arabéknál) ha nem is szokás, de azért előfordul. 2. Általában arab öl arabot - akkor nincs rinyálás 3. Most még nem biztos, hogy fehér ölt arabot, de már a pc csürhe rázza a nyálát. 4. Jobban, mint mikor Európában arab ölt európai fehéreket tömegben. Nem olyan régen. nem is egyszer. 5. Sajnálatos, hogy ez történik, de az még sajnálatosabb, hogy a pc csürhe minden felelősség nélkül rázza a nyálát továbbra is, és meg akarja magyarázni a megmagyarázhatatlant.
Bayo
2017. január 31. 15:44
eszkimó asszony nagyon fázik. :)
terembura
2017. január 31. 15:09
Mert mégis mit lehetne kezdeni a te "vitakultúráddal"? Olyan dolgokat "cáfolsz meg" a nekem adott válaszodban, amiket vagy senki nem mondott itt a kommentek között, vagy más mondta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik