Lindsay Lohan az iszlám felé fordult

2017. január 17. 08:23

A hollywoodi híresség minden instagramos posztját törölte, és csak annyit ír bemutatkozó szövegében: Alaikum salam! Lindsay Lohan egyre gyakrabban látogat arab országokba, ahol rendre fejkendőben mutatkozott. A celeb egy lapnak azt mondta, most a megújulás időszakát éli.

2017. január 17. 08:23

Alaikum salam – köszönti követőit az Instagramon Lindsay Lohan, miután gondosan törölte a képmegosztó alkalmazásból az összes létező posztját. Hasonlóan tett a Twitterrel is, ahol már csak pártucatnyi bejegyzése olvasható a hollywoodi hírességnek.

A 444 szerint Lohan az utóbbi években tett már néhány utalást arra, hogy áttért az iszlám hitre. A lap megemlíti, hogy a színésznőt tavaly áprilisban Koránnal a kezében fényképezték, az év végén pedig Szíriában és Törökországban járt, ahol rendre fejkendőben mutatkozott. Lohan legutóbb, a Daily Mailnek adott interjújában arról beszélt, hogy a megújulás időszakában van, és izgatottan várja, hogy mit hoz az újév.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2017. január 17. 17:34
Na az lesz a szép, amikor ilyen, szétdrogozott, "liberális" ribancok fogják itt neofita mohamedánként számonkérni a muszlim erkölcsöt!
robag
2017. január 17. 14:44
Na ez se komplett. Nekem nem azzal van bajom áttér/t. Mert ez mindenkinek magánügy. Hanem, hogy akkor teszi mikor egy terrorszervezet ezreket mészárol le ezen hit nevében a közel-keleten (már vagy 2-3 éve) és itt Európában és még az ő hazájában is félévente (vagy gyakrabban) gyilkolásznak a szimpatizánsaik.
Mich
2017. január 17. 12:11
Az eddig a pucér melleit mutogató sztár most a haját is betakarja az Iszlám kedvéért... Hollywood "fejlődik", képmutatásban...
finalpoint
2017. január 17. 11:34
Nem kell nagy elméleteket gyártani! A sík buta hollywoodi picsa azt hiszi most ez a divat. (Bár lehet most tényleg ez a divat Hollywoodban, who knows..) De simán befér abba a Hollywoodba, ahol van szcientológus, áttért zsidó, kabbala hívő, buddhista stb. Mondhatni nem rí ki. Egészségére! Csak aztán nehogy ismét pofán bassza a valóság. (Amúgy biztos találkozott Janet Jacksonnal, újabban ő is iszlám hívő az 50 évesen megszült gyerekével.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik