Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 12. 10:28

Már csak az ellenzék tehetetlensége, s koalíciós partnereinek szürkesége tartja Ficóékat a támogatottsági listák élén. Ez azonban hamarosan változhat.

„Sokan és sokszor leírták, hogy a szélsőségesek repertoárjának lenyúlása rendre a szélsőségeseket erősíti, nem pedig azokat, akik ezzel próbálkoznak. Aki vonzódik az ilyesfajta megoldásokhoz, az az igazi fasisztákra fog szavazni, nem pedig azokra, akik csak egy kicsit hasonlítani akarnak rájuk. Ám ha a szélsőségesek témáit behozzuk a közbeszédbe, azzal legitimizáljuk őket, s ezzel sokak szemében magukat a szélsőségeseket is.

A Smer láthatóan keresi magát, s annak módját, hogyan tud fordítani a kedvezőtlen preferenciákon. Elmondható, hogy jelenleg már csak az ellenzék tehetetlensége, s koalíciós partnereinek szürkesége tartja Ficóékat a támogatottsági listák élén. Ez azonban hamarosan változhat. Érthető tehát Ficóék idegessége. Az azonban aggasztó, hogy politikai céljaik érdekében pont a leggyengébbeket választották ki célpontul.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107913


Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó