Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 11. 21:38

Köröz a kéz a terepasztal fölött, ki tudja hol áll meg, végül az egyik bábura rámutat. A civilszervezetek elleni háború azért is remek ötlet, mert nem kell sokat tervezgetni, elég a Moszkvából átküldött módszertant lefordítani oroszról magyarra.

„»A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége.«

(…)

Hogy ezek mekkora ótvar nagy komcsik – tulajdonképpen ez a visszatérő gondolat jut az ember eszébe elsőként. Ami terminológiai szempontból nem helyes, mondá nekünk TGM már többször. Biztosan igaza van, nem szabad komcsizni, hiszen ezeknek nem világnézetük van, csak baseballütőjük és pillangókésük. Mivel ellenség és permanens mozgósítás nélkül a rendszer nem működik, nem annyira jó fejlemény számukra, hogy a menekültek eltűntek. Nem baj, jön a következő mumus. Köröz a kéz a terepasztal fölött, ki tudja hol áll meg, végül az egyik bábura rámutat. A civilszervezetek elleni háború azért is remek ötlet, mert nem kell sokat tervezgetni, elég a Moszkvából átküldött módszertant lefordítani oroszról magyarra.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107901


Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ja, kapafogú kis felforgató.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó