Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 11. 20:27

Abból nehezen lesz hír, hogy valaki a használt Swiftet használt Corsára cserélte. Ha a dolog ennél komolyabb, és Németh Szilárd tud valamit, amit mi nem, akkor csapjon ki konkrétumokat az asztalra.

„Az eltakarítás első lépésének belengetett vagyonnyilatkozat amúgy kiváló show-nak ígérkezik. Vajon mit fognak találni Pardavi Márta, Kapronczay Stefánia, Somody Bernadette vagyonában? Abból nehezen lesz hír, hogy valaki a használt Swiftet használt Corsára cserélte. Ha a dolog ennél komolyabb, és Németh Szilárd tud valamit, amit mi nem (durva csalásokról, visszaélésekről, mértékvesztett harácsolásról), akkor csapjon ki konkrétumokat az asztalra. Máskülönben a nagyszabású vagyonnyilatkozatoztatásból nem lesz más, mint vegetáriánus nők olcsó és nem túl bátor vegzálása.

Hozzáteszem: mindehhez a keretet a hetedik évébe lépő, minden mérés szerint ereje teljében levő, lassan már kívülről sem szorongatott (Obama→Trump) Orbán-kormány adja.

Az új ellenségkijelölésnek ez a módja nagyjából olyan gumicsontnak, hatalomtechnikai eszköznek látszik, mint a kötelező drogteszt. Mely ötletből mondjuk nem lett semmi, de arra pont alkalmas volt, hogy botrány legyen belőle, lefoglalja és idegesítse ellenzéki véleményformálók tekintélyes részét.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107899


Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Sok műhó semmiért, szokás szerint.

De azért a Népszabadság egykori munkatársa Bayer Zsóti ír majd néhány leleplező cikket a megrendelő kívánsága szerinti tartalommal, ahogy szokta.


Az összes civil szervezetet semmiképp sem, csak az ellenséges, ártalmas Soros pénzelte 'civileket'.


Történt egy fontos nemzetközi-politikai változás - az amerikai demokrata Párt veresége - a külső feltételek szempontjából . A kormány pedig okosan kihasználja az alkalmat , hogy az eddigi realista önmérséklet után most egy kicsit jobban a körmére nézzen azoknak , akik ál-civilekként kormány-ellenes propagandát folytattak . Ez a napi politikai vetélkedési folyamat része . Mindez tehát nem jelent "üldözést" , hanem demokratikus-jogállami-alkotmányos keretek között a nemzetközi változások kiaknázását . EU tagállamként eddig is minden brüsszeli ellenőrzési próbát kiállt a magyar kormány , s eztán is ki fog állni . Orbánék és szavazóik elkötelezett demokraták , de nem ijedősek...


tematizálás
valaki (újabban mindig a kormány) bedob vmi eget verő baromságot (pl. megtámadták az országot)
aztán mindenki ezt a téma rágja
a migráncsozás már uncsi, most jön ez


A tény ettől még tény marad.
A harcos antikommunista Bayer Zsóti a Népszabadság újságírója volt.

Olyan jól esik, na.


Akkor tanulmányozza a történelmet jobban...


Egyetértek, szerintem is pont ez fog történni.

Illetve az, hogy a nyugati válaszok miatt a fidesznyikek megint áldozatnak gondolják majd magukat.

Ettől függetlenül ez egy nagyon veszélyes játék. Sokadjára nyomja fullba a bolservik kommunikációt a fidesz. Nem biztos, hogy ők fognak utána valóban bolsevik módjára is cselekedni, de egy következő kormány már erre mutogathat vissza: "Nincs itt semmi látnivaló, a Fidesz is eltörölte az ellenzéki "álcivil" szervezeteket."


Miért, egyébként hányszor slusszant be Széphazánkba ürgebőrben Soros?

Túl az ötlet képtelenségén és sovinizmusán, egyáltalán mi értelme lenne ennek?

Btw: neked nem tűnik fel valami párhuzam rákosiék imperializmusellenessége és a Fideszé közötT?


No és mi van a CÖF állami pénzzel telitömött "civiljeivel"?
A kamu polgári körökkel, a kamukeresztény értelmiségiekkel?
És a HIT gyüli behódolt szektájával?

"Gondoljátok meg, proletárok!" :) (J.A)


"tevékenykedhetnek"

Mármint élhetnek emberként és magyarként alaptörvény adta jogaikkal. Vagy esetleg csináltak valami illegális dolgot? (Haveri korrupcióra rávilágító közérdekű adatigénylés, bármennyire is fáj, nem illegális.)


Annyira unalmas és primitív, hogy sokan csak legyintenek a múltra, ha az nem illik bele a most felépített képbe, mert az annyira zavaró.
Csak a nagyon hülyék nem ismerik azt a kifejezést, hogy "köpönyegforgató", de az ő véleményük annyit is ér.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó