Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 10. 19:11

Igen, idegesítő tud lenni az, amikor az (ál)liberális PC dumát tonnányi felsőbbrendűséggel megtoldva az arcodba tolják, de ugyanilyen visszatetsző, mikor az „illiberális” jelszó alatt ugyanúgy a képedbe tolják a „kötelező tananyagot” és aki nem sorol be, azt egyszerűen leradírozzák.

„»Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége« - idézet Németh Szilárd mai nyilatkozatából.

Nem fogom megvédeni Soros Györgyöt, mert nem szorul rá, nincsenek is hatékony eszközeim erre. Maradjunk annyiban, hogy:

1. Sok mindenben nem értek egyet a Soros György által vizionált világképből, világnézeti okokból. Ezen kívül elhibázottnak tartom jó pár »válságkezelő« javaslatát is, szintén világnézeti okokból. Ezek az elhibázott javaslatok az elmúlt években ki is termelték a maguk gyümölcseit.

2. Ezzel együtt elképesztőnek tartom azt a tempót és stílust, amit egyesek (most ez esetben az alábbi képen szereplő »úriember«) megengednek maguknak. Mégis honnan veszik a bátorságot, hogy bárkit lesöpörjenek a palettáról pusztán azért, mert nem találkozik a világnézetük? Igen, idegesítő tud lenni az, amikor az (ál)liberális PC dumát tonnányi felsőbbrendűséggel megtoldva az arcodba tolják, és azt is, hogy aki nem úgy gondolkodik, mint az előbb említett PC guruk, az alsó hangon nem demokrata, de ugyanilyen visszatetsző, mikor az »illiberális« jelszó alatt ugyanúgy a képedbe tolják a »kötelező tananyagot« és aki nem sorol be, azt egyszerűen leradírozzák.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107863


Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"Honnan veszik a bátorságot, hogy bárkit lesöpörjenek a palettáról?"

Ugyanonnan ahonnan Soros György veszi a bátorságot. Nehogy azt higgye bárki, hogy szeretetből csinálja. Az általa támogatott személyeken, szervezeteken keresztül szerzi az információt és nyomást gyakorol az adott országra. Sőt! Már az EU-ba is beférkőzött.


Nincs liberális demokrácia. Ez süketelés.
Demokrácia és diktatúra van, amely kormányzási forma. a liberális pedig jelző, azt jelzi, hogy milyen ideológia mentén történik.

A liberalizmus pedig egy általános fogalom, melynek számtalan ága van.

Liberális demokrácia hangoztatása pedig kirekesztő, mert azt a látszatot kelti, hogy csak a liberális ideológia a demokratikus.

Az illiberális szó pedig nem egy másik alternatíva, hanem azt jelenti nem liberális.


"felelős demokrácia"

Ez meg mi fán terem?

A demokrácia felelőtlen is lehet? Az milyen?

Ja! Te Gyurcsány elkúrt kormányzására gondolsz?


"Jóbarát elvtársadéknéál most láthatóan fenemód működnek a fékek és egyensúlyok! Még 10 nappal az eltakarodás előtt is mocskolják az új elnököt sé mindent megtesznek, hogy fékeket görditsenek az útjába!"

Ott működik a Hillarí Clinton által fémjelzett liberális demokrácia. Aki nincs velünk ellenünk.
Rákosi meg röhög ott túl.


Hát kérlek úgy, ahogy ki lehet utasítani 35 orosz diplomatát azért, mert állítólag az oroszok meghekkelték a nemtudommit. Valahogy így.


Egyébként meg ezek tényleg azt akarják elhitetni, hogy Soros csupán szívjóságból pénzeli et a sok migránspátyolgató bandát?

Ez a Demokrata politikai befolyásolási módszer csupán összeesküvésemlélet lenne, de azt viszont higgyük el, hogy az oroszok nyerték meg Trumpnak a választást? Elmentek ti a civilek sötét lyukába, oda.


Sztem a Soros civilek nem sok vizet zavarnak, sőt. Szaros Gyuri már túl van a zenitjén, hadd szórja a pénzt. Gondolom Clintonné buktája nagyobb bessz lehetett, mint mondjuk egy Gulyás Marci, meg a többi szerencsétlen.

Teljesen felesleges frontnyitás ez.


De mitől jobb, ha közvetlenül a kormány céltáblájává válsz?

Olyat nem lehet, hogy aki nem sért törvényt azt nem "söpörjük ki"? Még akkor sem, ha sérti a pici lelkünket a gonosz kis véleménye?

Igen, tényleg sz*r volt, hogy úgy égett ránk a cigánykérdés, hogy a rendszerváltás után 20 évig megszólalni sem lehetett a témában, mert rögtön náczyfaschysta lettél.

De ugyanilyen sz*r, hogyha felveted, hogy x fideszes oligarchának nem kéne lopnia/a fidesz gyűlöletkeltő kampánya gyűlöletkeltő, akkor ki akarnak söpöröni.


Te magadat 1-10-es skálán mennyire gondolod bolseviknak?


"A lényeget tekintve pedig, a soros-alapítványok sem kérdezték meg, hogy kedves polgár, akarod-e hogy akár a politikai akár a világnézeted mi megpróbáljuk befolyásolni, ha nagyon sikeresek leszünk, akkor átformálni."

Tudod van olyan, hogy szólásszabadság. Benne van az Alaptörvényünkben. Ennek az a lényege, hogy pofázhatsz, márpedig az ember azért pofázik, hogy befolyásoljon. Durva mi? Alaptörvénybe van írva, hogy bárkinek joga van befolyásolni.

Ide jöhet Putyin is, és befolyásolhat. Trump is. Aszad is. Ferenc pápa is.

Aztán persze ezért felelősségre lehet vonni, ha csúnya dologra akar befolyásolni, DE mindig csak utólag, és akkor sem a kormány dolga, hanem a bíróságé.

Nos, van bírósági végzés az "álcivilek" ellen?


Te nagyon csalafinta vagy ám! ;)

"Le kell hűtenem a kíváncsiságát, sosem foglalkoztam ezzel a kérdéssel."

Nagy kár. Hasonlítsd össze a bolsevik mentalitást a kommentjeiddel, és ha egyezést találsz, változtass.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó