Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 10. 16:45

A civil nyilvánosságot így csak elnyomó rendszerek szokták fenyegetni. Németh Szilárd kijelentése az önkényes hatalmi arrogancia nyílt és brutális megnyilvánulása volt.

„Diktatúrákat idéző kijelentés volt Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke részéről, amikor a társadalmi kontroll szerepét betöltő civil szervezetekre azt mondta, hogy »ezeket el kell innen takarítani«.

A civil nyilvánosságot így csak elnyomó rendszerek szokták fenyegetni. Németh Szilárd kijelentése az önkényes hatalmi arrogancia nyílt és brutális megnyilvánulása volt. Az MSZP szerint magát demokratának valló politikus ilyet nem ejthet ki a száján, Németh Szilárdnak vállalnia kell szavainak következményét: távoznia kell a közéletből!

Az urizáló fideszes elit ne a civileket fenyegesse, hanem fejezzék be a lopásokat! Ha Orbán Viktor és társai felhagyna a korrupcióval, a civilek társadalmi kontrolljától sem kellene tartania.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107859


Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Nem "a" civileket , és nem fenyeget . A többi stimmel . Egyszerűen a "Soros-Birodalom ál-civiljei" átvilágításáról van szó . Nemzetbiztonsági érdekből szokás az ilyesmi .


Az MSZP-s Szakács László meghülyült amikor külföldről pénzelt civil szervezetekkel kapcsolatos diktatúráról beszél.

Vegye már észre, hogy a Közel-Kelet leg demokratikusabb állama Izrael is érzékeli a külföldről pénzelt civil szervezetekkel kapcsolatos veszélyt és ennek megfelelően cselekszik is!

Izrael: Be kell jelenteni a civil szervezetek külföldi finanszírozását

A kneszet plenáris ülésén 57-en támogatták 48 képviselő ellenében a sokat vitatott törvényjavaslatot, amely szerint a költségvetésük több mint felét külföldi kormányzati intézmények által biztosított pénzforrásokból fedező civilszervezeteknek minden hivatalos okmányukban és hirdetésükben nyomtatott formában és az interneten is jelezniük kell, hogy külföldről kapnak pénzügyi támogatást.

A törvény megszegőit súlyos, 29 200 sékeles (mintegy 2,25 millió forintos) bírsággal sújtják.

Munkatársaiknak a lobbistákhoz hasonlóan azonosító jelvényt kell hordaniuk,

ha a törvényhozás ülésein részt vesznek, ellenkező esetben huszonkilenc ezer sékeles (majdnem kétmillió forintos) bírságot róhatnak ki rájuk - írta a Ynet, a Jediót Ahronót című újság honlapja.

"A külföldi kormányok pénzzel történő felháborító beavatkozása Izrael belügyeibe egy széles körben elterjedt példátlan jelenség, amely sérti a demokratikus országok közti normákat és szabályokat"- állította a törvényt beterjesztő Saked.
"A civil szervezeteknek nyújtott külföldi pénzügyi támogatás destabilizálja Izrael állam szuverenitását és megkérdőjelezi a köz által megválasztott kormány hatalmát"- fejtegette az igazságügy-miniszter.


Két eset lehetséges : vagy nem csinálnak nemzetbiztonságot sértő dolgokat , s akkor nem kell tartaniuk semmitől . Ha azonban nem tartják be a törvényeket , számoljanak a következményekkel . Különben , például , a Norvég Alap kapcsán is tisztes-jogi eljárás zajlott .


Nicsak kibeszél!
Egy civil.

"Majtényi szemmel láthatóan zsidó"
mondta Kende Péter.
http://www.atv.hu/videok/video..


Izé, arról tudnál esetleg mesélni, hogy a CÖF kinek a pénzén él(ősködik), ha már élősködő szervezetekről írsz??

Amúgy az álcivilnek nevezett szervezeteken még a NAV sem talált fogást a nagy erőlködés ellenére sem.
Szerinted akkor mitől kéne fosniuk??


Már bocsáss meg, de te mondod, hogy nekik fosniuk kéne, ezért kérdezem tőled. De érdekes módon elkerülöd a választ.

Amúgy nekem az sem szimpatikusabb, ha egy szervezet az adófizetők pénzén működő ágensek gyülekezete.


Nem tudom, hogy hol írnak ilyet, de a cikkben amit kommentálsz, nincs sehol leírva, hogy "hogy rettegnek, mert a gonosz kormány báncsa őket".

(Amúgy így nehézkes lesz a vita, ha olyanra reagálsz ami le sincs írva. Így ismét nem az én értelmezésemmel van a probléma, hanem a tieddel.)


Már hogyne érteném!!
Elkerülöd a választ, mert még kiderülne hogy ostobaságot írsz. Nincs ebben semmi különös. Nálad ez teljesen megszokott.
Most is inkább "X"-elsz a válsz helyett.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó