Plágiummal vádolják Trump emberét, aki korábban a berlini falat dicsérte

2017. január 10. 07:16

A CNN szerint plagizálta 2012-es könyvét az a Monica Crowley, akit Donald Trump megválasztott elnök most a Nemzetbiztonsági Tanács vezető szóvivőjének jelölt. A jobboldali Crowley korábban azzal lett híres, hogy Trump meleltt kiállva a berlini fal maradványainál fényképezkedve jelentette ki: a falak működnek.

Plágiummal vádolja a CNN Monica Crowleyt, akit Donald Trump megválasztott amerikai elnök jelölt a Nemztbiztonsági Tanács vezető kommunikációs pozíciójára. A lap hosszas bizonyítékokat citál arra nézve, hogy a jobboldali médiaszemélyiség What The (Bleep) Just Happened című 2012-es könyvének egyes részleteit szó szerint, vagy kis változtatásokkal emelte át más forrásoktól. A Trump-csapat közölte: kitartanak Crowley mellett.

A korábban rádióműsort vezető, illetve a FOX News műsoraiban szereplő Crowley korábban is felhívta magára a figyelmet, amikor érdekes módon állt ki Donald Trump mexikói határra tervezet fala mellett. Crowley ugyanis az egykori berlini fal maradványai mellett készített magáról fotót, amit azzal a kommenttel tett ki Twitterre, hogy „A falak működnek.

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107832