Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

A szerelemnek múlnia kell
2017. január 10. 07:31

Hollywood legtúlértékeltebb színésznőjének, illetve Hillary Clinton lakájának nevezte Twitteren Donald Trump Meryl Streepet, aki a Golden Globe-gálán szenvedélyes beszédben esett neki a megválasztott amerikai elnöknek azért, mert Trump korábban megjegyzést tett egy fogyatékos újságíróra. 2015-ben még más volt a véleménye: akkor még kedvenc színésznői között emlegette Streepet, külön kiemelve, hogy remek ember is.

Mi is írtunk róla, hogy szenvedélyes beszédben ment neki Donald Trumpnak Meryl Streep színésznő a Golden Globe-gálán. A színésznő arra az esetre utalt beszédében, amikor Trump a New York Times egy fogyatékos riporterét kritizálva annak kézremegését utánozta:

A beszéd nem maradt válasz nélkül, az amerikai elnök szokása szerint Twitteren reagált:„Meryl Streep, Hollywood egyik legtúlértékeltebb színésznője nem ismer engem, mégis megtámadott a tegnap esti Golden Globe-gálán. Ő a nagyot bukó Hillary lakája. Századszorra is: nem gúnyoltam ki egy fogyatékos riportert (sosem tenném), csupán megmutattam, hogy csúszik-mászik, miután megváltoztatott egy tizenhat éves hírt, csak hogy engem rossz színben tüntessen fel! Csak még egy példa az őszintétlen médiára!” – írta Trump.

A Vulture közben felidézte, hogy 2015-ben még Trump is a túlértékelők táborát erősítette: mikor a Hollywood Reporter újságírója arról kérdezte, hogy ki a a kedvenc színésznője, Trump Julia Robertset mellett Meryl Streepet említett, megjegyezve: Streep kiváló színésznő és remek ember.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107833


Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Még hivatalban sincs Trump, mégis folyamatosan kampányolnak ellene.
Nem veszik észre szegények, hogy pont a túltolt démonizálás miatt nyerhetett, és ez fogja a táborát is egyben tartani.
Minden alkalommal, amikor valami médiaszemélyiség könnyes szemmel fog értekezni, akkor a szavazóinak eszébe fog jutni, hogy Clinton alatt rajtuk csattanna az ostor.
Annyira analóg egyébként a helyzet a hazaival.


Ja, nyolc eve. De most szerencsere levaltjak.


Áruldd már el, hogy mi volt ebben a "nemtelen"?

Tanultál egy új szót az echo tv-n és mostmár mindenre azt használod?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó