Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 10. 11:16

Az unalmasnak ígérkező műsort a beszéd feldobta, most mindenki erről beszél. Trump ismét hozta a nézettséget. És ez neki is, Hollywoodnak, az NBC-nek is a jól jött.

„Donald Trump egykor nemcsak szerette a liberális sztárokat, hanem maga is az volt. Celeb, a bulvársajtó kedvence. Országos ismeretségét egy valóságshow-nak, az Apprentice-nek köszönhette. Los Angelesben, a sztárok utcájában, a Hollywood Boulevard-on csillaga van. 2007-ben feleségével, Melaniával részt vett az Arany Glóbusz díjkiosztón. Baráti körébe stúdióvezetők, producerek, színészek tartoznak. Leendő pénzügyminisztere, Steven Mnuchin hollywoodi befektető volt. Korábban semmi problémája nem volt a filmiparral, sőt még Meryl Streepet is nagyra tartotta. Ma túlértékelt színésznőként jellemzi a háromszoros Oscar-díjas művészt.

Az amerikai filmes díjkiosztókon – ellentétben az európai filmfesztiválokkal – nem politizálnak, sőt az Oscaron kifejezetten tiltják. Fél perces késéssel sugározzák a műsorokat, nehogy valami oda nem illő elhangozhasson. Hogyan mehett át Meryl Streep beszéde? Miért hagyta jóvá az NBC vezetője, Jeff Zucker, aki mellesleg Trump baráti köréhez tartozik? Miért nem tiltotta le? Egyszerű ok miatt: az unalmasnak ígérkező műsort a beszéd feldobta, most mindenki erről beszél. Trump ismét hozta a nézettséget. És ez neki is, Hollywoodnak, az NBC-nek is a jól jött.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107842


Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ha, érdekelné, "jól áll-e a haja a fotókon" nem ilyen röhejes "frizurát" fésülne magának.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó