Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. december 28. 11:49

Mi voltunk egészen mostanáig a fasiszta nép, a genetikailag gyenge, a mindig is bűnös, antieurópéér. Mostanra kiderült, hogy nálunk csak előbb lett, ami máshol idén.

„Magyarország helyzete egészen 2016-ig egy tragédia volt, mára pedig egy bohózat lett. Mi voltunk egészen mostanáig a fasiszta nép, a genetikailag gyenge, a mindig is bűnös, különlegesek voltunk, különlegesen rosszak, antieurópéérek.  Mostanra kiderült, hogy nálunk csak előbb lett, ami máshol idén. Az osztály problémás gyerekéből mi lettünk az a hipszter gyerek, akinek már 2011-ben megvolt az a divatcucca, ami a legtöbbeknek csak idén lett meg.  Nagyon rossz érzés, hogy az a fajta elitista antielitizmus, ami a rendszerváltás belterjes vitáiból kinőtt, elterjed.  2016 megmutatta, hogy egy új szót kell megalkotnunk, amely leírja a Brexit-, a Trump-, a Szydło-, a Le Pen- és az AfD-jelenségeket: ez pedig a világFidesz. 2016 a világFidesz éve volt. Annak az éve, amikor a sokak képviseletére szerződött nemzetközi baloldal leginkább saját morális felsőbbrendűségét képviselte, és ezért a többség inkább az elit egy részének elitellenes álszabadságharcához szerződött.

A világFidesz két dolog miatt tudta és tudja ilyen sikeresen idén eljátszani az elnyomott kisebbség, a nemzetközi elittel szembeni népképviselet játékát. Az egyik az áldozati kultúra: kiteljesedett az elnyomottság mint a morál fő forrása és ezt a mások (liberálisok) által épített építményt ki tudták használni a maguk hasznára. Ha az elhallgatottak hangja a fontos, akkor azt mondom, hogy engem eddig elhallgattattak. Erre a logikára épül az egész új jobboldal, akik az áldozati kultúra ellen leginkább úgy küzdenek, hogy ők akarnak az új áldozatok lenni.  A másik fő ok az, hogy a nagy gazdasági változások, a tőke, a munka, a jövedelem, a földrajzi helyzet és a geopolitikai realitások helyett a politika folyamatosan azt hazudta az embereknek, hogy minden lehetőségük megvan, hogy mindenkinek teljes körű szabadsága van, és mindenki azzá válik, amivé szeretne. Itthon ennek a legszebb példája az a hazugság volt, hogy ha csatlakozunk az EU-hoz akkor mindenki nyithat Bécsben cukrászdát.  Ez egyértelműen nem így van, és ez a hazugság csak bűntudatot kelt emberekben, és ezt nem érdemlik meg.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107494


Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


" Itthon ennek a legszebb példája az a hazugság volt, hogy ha csatlakozunk az EU-hoz akkor mindenki nyithat Bécsben cukrászdát."

a ti hazugsagotok.

Amugy jol ertem, hogy azt teszik mondani, hogy ha mindenutt a vilagon az embereknek fasza ki van a libsi uralombol, akkor az meg veletlenul se jelenti azt, hogy valamit rosszul tetszenek csinalni - a, dehogy! - hanem -ra nem jottem volna- a vilagOrban tehet rola?


Mi vagyunk a fáklyavivők!


"Már megint be akarják a cionisták (Gottmayer Lea) sulykolni a magyarokba, hogy bünösök"
Most már emelik a tétet:
A magyarok eredendően - e-re-den-dő-en - bűnösök.
Ezért rendezik itt a Maccabi Játékokat...
Mellesleg: ki tudná megmondani, hogyan lehet az ilyennek, mint Lea a kedvére tenni?
Gott is, meg Mayer is...
Szerencse, hogy ez a hír még nem volt hír, amikor Lea a térdére fektette a magyarokat és fenekelni kezdte:
"Obama a világ legantiszemitábbja a most közzétett Top 10-es Wiesenthal-listán "
"A világ második csúcsantiszemitája holtversenyben Jeremy Corbyn, a brit Munkáspárt elnöke, és Jenny Tonge bárónó, brit palesztinbarát politikus."
Felháborító, Lauder úr-elvtárs, bocs.: elvtárs-úr tud erről?
Az ő "legantiszemitább magyarjait" már meg sem akarják gyilkolni? A magyarok már szart sem érnek?


Én ritkán mondom, hogy igazából a libsik a provinciálisak.
De ez a Gottmáyer Lea itten bizony az.

Aki ilyet leír: "ez pedig a világFidesz. 2016 a világFidesz éve volt. " egészen egyszerűen betegesen beszűkült világképű.

Először én is azt hittem, ironizál,
vagy de mégis...mégegyre adok esélyt:

Ez kérem itten

a bogárlászló-i "világ-eSZDéeSZ" fogalom gottmáyer-i Counter-pointja! ;-)
Egy (torz, kisiklóvonat-tripes lsd-s) reflexio !


"Mi voltunk egészen mostanáig a fasiszta nép, a genetikailag gyenge, a mindig is bűnös, antieurópéér. "

-Ugyanis ERRE csakis azt hihetem hogy ironizál "Gottmáyer Lea".


2016: az év, amikor kisiklott a haladás vonata

Közvetlen a szakadéba vezető úton. Szörnyűség...


Lea cicamica! Azt azért észreveszed, hogy fordítva ülsz a lovon, és egyébként semmit nem érzékelsz a világból?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó