Újra megnyílt a megtámadott berlini karácsonyi vásár

2016. december 22. 10:47

Szerdán kora este újra megnyílt az a karácsonyi vásár Berlinben, amelybe hétfőn este kamionnal belehajtott egy terrorista.

2016. december 22. 10:47

A rendőrség kora este befejezte a helyszíni vizsgálatokat, így újra megnyílt az a berlini karácsonyi vásár, amelybe hétfőn egy kamionnal belehajtott egy terrorista. A rendőri jelenlétet azért megnövelték a környéken.

A német közvélemény szerint azzal nyerne a terror, ha a félelem miatt lemondanának hagyományaikról. Ezért a szövetségi és a tartományi kormányok úgy döntötték, nem zárják be az ünnepi vásárokat Németországban.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2016. december 23. 21:29
Németország tulajdonképpen egy szekta, mely kollektív öngyilkosságra készül.
illesl
2016. december 23. 16:12
UNDORÍTÓ!!! VÁSÁROLOK, TEHÁT VAGYOK!!! A németeket újra meg kell osztani, gazdaságilag nagyhatalom a németség, azonban mentálisan ismét a múlt század 30-as évei. Vásárolnak ott, ahol pár napja társaikat taposta szét a kamion monstrum. Tartanának bűnbánatot, naponta összegyűlnének a helyszínen imádkozva, s a pokolig kergetnék a stázimuttert...
öszödibeszéd
2016. december 23. 07:49
nagy móka és buli lehet ott ünnepelni a szeretet nevű elvont fogalom ünnepét, ahol nemrég tömegpusztítás történt! kegyeletsértő, de csak a hagyományos fogalmak szerint. legjobban a lengyel sajnálom. A híresen szép lengyel Karácsony nagyon szomorú lett.
kenwood
2016. december 22. 19:39
A robbanó mellény vagy a házilag barkácsolt csöbomba ellen a beton elterelö vajmi keveset véd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik