Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. december 21. 16:17

Vona Gábornak inkább önértékelést kellene tartania és a saját szavazóinak a szemébe nézni azután, hogy mára kiderült, hogy a pénzért és a hatalomért mindenre képes és sorozatosan hátat fordít nemcsak a Jobbik korábbi politikájának, hanem a nemzeti ügyeknek is.

„Vona Gábornak inkább önértékelést kellene tartania és a saját szavazóinak a szemébe nézni azután, hogy mára kiderült, hogy a pénzért és a hatalomért mindenre képes és sorozatosan hátat fordít nemcsak a Jobbik korábbi politikájának, hanem a nemzeti ügyeknek is. Ha évet értékelünk, akkor az összegzés az, hogy Vona Gábor egy platformra került Gyurcsányékkal, amikor elutasította az alkotmánymódosítást és a bevándorlók betelepítése mellé állt.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107396


Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"a pénzért és a hatalomért mindenre képes" az orbán fidesz..
miután 17 milliárdért gründolt egy érvénytelen kvótanéopszavazást,
amit még azon az áron sem juttatott érvényre az alaptörvényben,
hogy ezért megérte volna neki megszüntetni az offshore letelepedési államkötvényét..

Válaszok:
Fahrenheit 451 | 2016. december 21. 16:33

"sorozatosan hátat fordít nemcsak a Jobbik korábbi politikájának"
ezt az orbán fidesz belülről ismeri, miután idült libsiségből
húztak át a Néppártiságba.. lévén, az jobban tejelt...


Csak egy Vonáék által már régesrégen lenyesegetett primitív vadhajtás, aki küzd a kognitív disszonanciájával. :)))


A Fidesz egy platformon Farkas Flórival.


Ezt 2004-ben írta, most meg 2016 van. Történt egy pár dolog az elmúlt tizenkét évben. Történt egy pár dolog az elmúlt hat évben is.

Persze, lehet azt mondani,hogy gyerünk fejjel a falnak, akkor is, ha a mi fejünk fog szétloccsanni a betonfalon, mert ez az igazság, meg a becsület. Vagy neki lehet állni szisztematikusan és okosan nekiállni vésővel kibontani azt a falat, és letakarni közben egy plakáttal, hogy ne vegyék idejében észre a börtönőrök.


Te emésztgessed csak azt, amit a jobbikról gondolt a Csurka.


Nagyon hülye a Vona, hogy elhitte, hogy neki ilyen módon kell néppártosodnia. Nem hogy maradt volna a seggén ott, ahol van, és kivárta volna, hogy a kiábrándult fidesszavazók duzzasszák a jobbikot néppárttá.


No igen, de az önértékelés a "másik oldalon" is nagyon hiányzik, szóval ott is elmehetnek a WC-re egészen nyugodtan.


"Csurka élete nem következetes. Volt minden. Volt hazafi, hazaáruló, zsidók ostora, zsidóbérenc, Fidesz ostora, Fidesz bérenc és a végén a Jobbik ostora."

Te totál nem vagy képben.


Lehet, hogy furcsa amit mondok, De Csurka, hasonlóan Antallhoz, de még annál is inkább, egy politikai analfabéta volt. Nagyon sok mindent tökéletesen jól látott és átlátott, de ő egy író volt. De mondjuk azt, hogy egy bölcs. Akinek helyén volt az esze és a szíve. De a gyakorlati, mindennapi politizáláshoz egyszerűen nem volt semmi tehetsége. Még beszélni sem tudott rendesen. És ebből a helyzetéből ítélkezett ő mindenki más felett, a többi politikus felett is. Igaza volt? Persze, hogy igaza volt, a legtöbb dologban igaza volt. Sőt, a jövőre vonatkozó meglátásainak nagy részét is a történelem igazolta. De alkatilag nem volt rá alkalmas, hogy ő az igazát képviselje. A suszter maradjon a kaptafánál, az író meg a költő maradjon annál, amire hivatott. Ott teheti a legtöbbet a hazáért is. Nem mindenkinek való a gyakorlati politizálás.


Az összes dörzsölt rutinos róka meg maradt a másik oldalon.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó