Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. december 21. 14:51

Gyurcsány Ferenc az idegen hatalmak érdekeit képviseli, amikor azokért a civil szervezetekért és sajtóorgánumokért emeli fel a szavát, amelyek azokat a globalista liberális erőket szolgálják, amelyek Európát bevándorlókkal akarják betelepíteni, a nemzetek helyett az „Európai Egyesült Államokat” akarnak és a nemzetükért kiálló vezetők helyett bólogató Jánosokat.

„Magyarországot és a magyar embereket Gyurcsány és az ellenzéki pártok támadták meg, amikor a magyar emberek helyett Brüsszel és bevándorlók betelepítése mellé álltak, és nem szavazták meg az alkotmánymódosítást. Gyurcsány Ferenc az idegen hatalmak érdekeit képviseli, amikor azokért a civil szervezetekért és sajtóorgánumokért emeli fel a szavát, amelyek azokat a globalista liberális erőket szolgálják, amelyek Európát bevándorlókkal akarják betelepíteni, a nemzetek helyett az »Európai Egyesült Államokat« akarnak és a nemzetükért kiálló vezetők helyett bólogató Jánosokat.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107391


Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Gyurcsány Ferenccel nem érdemes foglalkozni.
Öszödön felállította magáról és párttársairól a diagnózist, amikor azt mondta:

"Gyerekek, nem vagyunk tökéletesek! Egyáltalán nem. Nem is leszünk."

Kell ennél több?


sürgősen be kéne ezt fejezni, hogy Magyarország azonos lenne az orbán fidesszel..
mert már egyre többen utálják.


Nem kellene annyira felértékelni Gy.F.-et és pártját, hogy minden tartalmatlan szóáradatára reagáljanak.


"Ángyán szerint egy egységes hálózatról van szó, melyet „maffiacsaládok” működtetnek."


300 ezer magyar embert fosztottak ki egyetlen döntéssel:


"Ángyán József kigyűjtötte azt is, hogy kik „rabolják ki” a közös kasszát, hová kerül az agrártámogatások nagy része. Elmondása szerint a 6 legnagyobb érdekeltséghez összesen 13,9 milliárd forint került, miközben

a 300 ezer embert érintő tanyafejlesztési programra csak nagy harcok árán sikerült kiharcolni 1 milliárd forintot.

A legtöbb agrártámogatást Csányi Sándor érdekeltsége (3,969 milliárd forint), Nyerges Zsolt érdekeltsége (3,739 milliárd), és Leisztinger Tamás érdekeltsége (2,676 milliárd) kapta. Ángyán szerint egy egységes hálózatról van szó, melyet „maffiacsaládok” működtetnek."

Válaszok:
Berecskereki | 2016. december 21. 16:10

"Sem a Fidesz, sem az MSZP nem támogatja az adóhatóságot vizsgáló bizottság létrehozását, ez Ángyán József szerint arra bizonyíték, hogy a maffiahálózat kisajátította a politikát."

http://mandiner.hu/cikk/201311..


"Ángyán József úgy értékelte, a Fidesz-KNDP és az MSZP magatartása azt bizonyítja, hogy egy „néhány tucat gazdasági szereplő által irányított maffiahálózat kisajátította a politikát”, és a két politikai oldal csak ennek a maffiahálózatnak a „délelőttös és délutános műszakjai”. „Mi más indokolhatná, hogy egyik oldal sem támogatja ezt a vizsgálóbizottságot?” – tette fel a kérdést."


Ángyán József csak azt felejtette hozzátenni, hogy amit kigyűjtött az területalapú támogatás, amely minden gazdálkodónak jár, aki vállalkozásban több, mint egy hektáron gazdálkodik. Aki 100 HA gazdálkodik az erre a területre kap, aki pedig 10 nagyobb területen az 10-szer többet kap. A támogatás forrása EU költségvetés.

(4) A támogatás mértéke:

a) szántóföldi zöldségnövények esetén a programba bevitt terület után 172,55 euró/ha,

b) egyéb szántóföldi növények esetén a programba bevitt terület után 98,04 euró/ha.
Forrás: 150/2004. (X. 12.) FVM rendelet II. fejezet

A tanyafejlesztési program 2011-ben indult, öt év alatt 1440 pályázatot bíráltak el pozitívan, amely mintegy 7,4 milliárd forintnyi támogatást jelentett. A tanyafejlesztési programot nemzeti forrásból finanszírozzák.


Le vagy maradva Mindjárt koma! Ezt a listát a ballibek közt terjesztették, ők nyomultak vele itt egy darabig. Az mszp, meg a dk szavazói.


Nem, ő amúgy jobbikos! :)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó