Túl az őrületen

2016. október 26. 18:29

Ha odáig jutok csak, hogy „2016-ban egy magyar hungarista”, az már maga a téboly, ha tovább olvasom – definiálhatatlan az állapot. Nem találsz hozzá fogalmat. Ordító űr. Valahol túl az őrületen.

2016. október 26. 18:29
Orbán György
Töprengő

„2016. október 26-án Magyarországon egy magyar hungarista lelőtt egy magyar rendőrt.

Ha odáig jutok csak, hogy »2016-ban egy magyar hungarista«, az már maga a téboly, ha tovább olvasom – definiálhatatlan az állapot. Nem találsz hozzá fogalmat. Ordító űr. Valahol túl az őrületen.

Robert Kennedy meggyilkolásának napján az egyik amerikai csatorna órákon keresztül nem sugárzott mást, mint egy szürke falra szénnel felírt szót: SHAME. Szégyen.

Talán azt kellene mutatni.

Vagy az üres képernyőt.

Vagy a semmit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr. Black
2016. október 28. 10:19
Azzal védekezik a vén hungarista fasz,hogy véletlenül lőtt. A kalasnyikovval nem lehet véletlenül lőni. https://www.youtube.com/watch?v=xCgmfbAbP-Q
tango47
2016. október 27. 12:49
Én ugyanezt érzem, ha megnyilvánul egy véresszájú kommunista, pl. Havas Szófia. SŐT!
smarton
2016. október 27. 08:19
"Ha odáig jutok csak, hogy „2016-ban egy magyar hungarista”, az már maga a téboly," Lelkibetegeknek pszichiáternél a helye, majd ha megtébolyodott, diliházban. Thürmertől is tébolyodsz? Tudod, a kommunizmusnak nem csak általunk ismert mészárosai voltak, volt PolPot is, meg kínai kommunista párt.
választópolgár
2016. október 27. 01:48
soha nem fogjuk megtudni melyik ország(ok) titkosszolgálata mesterségesen létrehozott szervezetei, távolbólvezérelt beépített tagjai, alvóügynökei az éppen aktuális nemzetközi helyzet tükrében az érdekeiknek megfelelően időzítve melyik időpontban mit fognak elkövetni hogy befolyásolják a közvéleményt, vagy okot adjanak a beavatkozásra magasabb szinten. kennedy lelövésétől az ukrán "forradalomig". A körúti robbantó és most ez. Véletlen egybeesések.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik