Ez még csak a kezdet a Fidesz hataloméhségében

2016. október 26. 10:00

Ez a háború nem egy elvont fogalomért, a szólásszabadság eltiprásáért zajlik, hanem a hatalomért. Hogy ne legyen, aki megírja a Fidesz tevékenységének visszásságait, hogy szabadon és kontroll nélkül hazudhasson a már Habony irányítása alá tett média.

2016. október 26. 10:00
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Tegnap derült ki, hogy nem egy külföldi befektető, hanem egy ismeretlen személy vette meg a Népszavát, a Szabad Földet és a Vasárnapi híreket, ma tudtuk meg, hogy hónapok óta nem kapnak fizetést a 168 óra újságírói.

Látnunk kell, hol állunk, és mi történik körülöttünk.

És ez a háború nem egy elvont fogalomért, a szólásszabadság eltiprásáért zajlik, hanem a hatalomért. Hogy ne legyen, aki megírja a Fidesz tevékenységének visszásságait, hogy szabadon és kontroll nélkül hazudhasson a már Habony irányítása alá tett média, mint vasárnap, amikor Vona Gábor beszédének elkezdése előtt már megírták, hogy meg fogják zavarni azt (végül meg se zavarták).

Hogy ne derüljön ki, mi történik az egészségügyben, az oktatásban, hogy ne leplezzék le a lopásokat. Ez a háború a polgárok ellen zajlik. És ha a polgárok nem lépnek fel a hatalom ellen, amely el akarja fojtani a szabad tájékoztatást, akkor nyerni is fognak.

És az, amit elkúrtunk közösen az elmúlt 27 évben, semmi se lesz ahhoz képest, amit ezek elkúrhatnak, ha az ellenzék kontrollja után a média kontrollját is kinyírják.

Akkor bármit megtehetnek, nem csupán velünk, hanem veled is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2016. október 27. 00:00
kész csőd, ha egy buta, sőt hülye ember még szorgalmas is és gyártja a rémálmait ...
Text adósság
2016. október 26. 14:15
Bandi bácsi, ti zsidók már a tanácsköztársaság alatt telezabáltátok magatokat a hatalommal, azóta is fostok.
SwordFish
2016. október 26. 12:31
Ez még csak a kezdet, Jámbor elvtárs. El lesztek takarítva mindenhonnan. És ti értétek el, magatoknak köszönhetitek. Mi csak besokalltunk tőletek és csak a lelki megrázkódtatásunk eredmánye a szemétségeitek okán, amit eddíg elkövettetek mostanáig. Fel lesztek számolva a liberálisan kapitalista demokrácia szabályai szerint, amit ti hoztatok létre. >:-D
péterx
2016. október 26. 12:15
Jámbor úr kapitális ostobaságokat ír : minden közösségben harc / is / van a hatalomért , s nem Jámbor úr mondja meg , mikor demokratikus egy hatalom , hanem a szabad magyar választópolgárok .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik