Egyre többször vezet Trump a felmérésekben

2016. október 24. 11:40

Az utóbbi napokban készült amerikai közvélemény-kutatásokban a korábbiaknál többször vezet Donald Trump republikánus elnökjelölt. Igaz, a legutóbbi, ABC-felmérésben viszont Clinton vezet 12 százalékkal.

2016. október 24. 11:40

A Real Clear Politics összesítése szerint ha a libertárius és a zöld elnökjelöltekkel mérik együtt Donald Trump republikánus elnökjelöltet és Hillary Clinton demokrata jelöltet, az utóbbi hónapokban jellemzően Hillary Clinton vezetett, és csak néha mutattak egyes felmérések Trump-vezetést.

Alig két héttel az elnökválasztás napja előtt viszont az eddigieknél több felmérés mutatja Trump előnyét a többi vetélytársával szemben. Október 17 és október 18 után a Rasmussen Reports 3 illetve 2 százalékos Trump-vezetést mutatott ki. Az IBD-TIPP felmérése október 16 és október 17 után is Trump-vezetésről számolt be, 2-2 százalékkal. 

A legutóbbi, október 20-22 közötti ABC News felmérés viszont Hillary Clinton 12 százalékos előnyét mutatta ki Donald Trumppal szemben.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NewHorizon
2016. október 25. 14:53
Alex Jones a műsoraiban (Alex Jones Shaw videók megtalálhatók a youtube-on és ‘infowars.com’ web oldalon) több fényt vet arra a témára, hogy hogyan is jön elő az irányított média az ilyen statisztikákkal. Amellett a videók szintén tartalmaznak olyan Trump beszédeket, amiket a mainstream média nem sugároz, mert nagyon is nacionalista érzelmeket kelt a polgárokban, ami igen csak nem tetszik a globalistáknak: https://www.youtube.com/watch?v=RwhRrlFHMtA&feature=youtu.be Itt a magyarázata a hamis statisztikára, azaz Clinton 12%-os vezetésére: https://www.youtube.com/watch?v=BP2yLYRM2jU
mokány
2016. október 24. 21:10
A Clintonnénál még a W. Bush is jobb lenne.
Akitlosz
2016. október 24. 15:47
"Az utóbbi napokban készült amerikai közvélemény-kutatásokban a korábbiaknál többször vezet Donald Trump republikánus elnökjelölt. Igaz, a legutóbbi, ABC-felmérésben viszont Clinton vezet 12 százalékkal." Mi ebből a tanulság? Az, hogy naiv, aki hisz ezeknek a "kutatásoknak". A készítőik nem kutatni akarják a közvéleményt, hanem manipulálni.
PiriReis
2016. október 24. 15:18
Clinton nyert. "Paraszthajszállal"! :) Ezt vártuk,már OV-is látja. Ettől nekünk se jobb,se rosszabb. Színjáték,X felvonásban! -Az,hogy visszavonul,eléggé valószínű. Kaine (Káin)tervei? Az lenne a lényeg! Persze az nem publikus... Eszem f@szom megáll!!! Ha bejön,jósdát nyitok!!! Mondjuk a kampány elején is nyilvánvaló volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik