Megüzentük Orbánnak!

2016. október 24. 10:26

Minden fenyegetőzés és kordonozás ellenére több ezren üzentük meg füttyszóval Orbánnak, hogy elegünk van belőle és a bandájából. Még most is cseng a fülem, de folytatjuk!

2016. október 24. 10:26
Berkecz Balázs
Berkecz Balázs blogja

„Minden fenyegetőzés és kordonozás ellenére több ezren üzentük meg füttyszóval Orbánnak, hogy elegünk van belőle és a bandájából. Még most is cseng a fülem, de folytatjuk!

Ugyan a köztévé mindent elkövetett annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb szivárogjon be a közvetítésükbe a több ezer síp, és skandáló torok hangjából, de a helyszínen kifejezetten fülsüketítően hangzott a füttykoncert, amelyet »Orbán takarodj«»Börtönbe!« és »Maffia« skandálás tett még markánsabbá. A helyszíni videóközvetítésemből jól érzékelhető, hogy milyen volt a hangulat a Kossuth téren, nekem még most is cseng a fülem. Azonban Orbán és bandája mindent megtett azért, hogy minél több embert elriasszanak a tüntetéstől: Németh Szilárd például garázdaságra való felbujtás bűncselekményével riogatta az embereket, ami olyan szintű hazug aljasság, hogy anno még egy '56-os ÁVO-s is megirigyelhette volna ezt a teljesítményt. 

A Kossuth tér dupla kordonnal való elzárása viszont arra utal, hogy Orbánnak rendesen tele lehetett a gatyája már a füttykoncert hírétől is, ahogyan a rasszista tróger haverja, Bayer is elbújt Pécsett a barátságosan zenélő tüntetők elől, úgy próbált Orbán is mindenkit kizárni az államinak meghirdetett rendezvényről.

Juhász Péter például hiába rendelkezett olyan karszalaggal, amivel a bejuthatott volna a kordonokkal és biztonsági őrök ezrével védett Kossuth tér közelébe, mert már az Országház előtti tér északi szélén egyértelművé tették, hogy ő persona non grata az állami ünnepségen. Az általam rögzített videón látható és hallható az egész abszurdisztáni jelenet. Juhász Péter nem, de az Együtt elnökségének minden más tagja bejutott a Kossuth térre  cselesen egy másik bejáraton, egy nagyobb csoport közepén. Biztosan sikerült maradandó emlékeket hagynunk a beszéde közben zavartan tikkelő Orbán Viktorban, aki ahogyan tavalyi pécsi megzavarása idején sem bírta ki, hogy ne szóljon be, most a fütyülő és skandáló tömeget nemes egyszerűséggel lekommunistázta, illetve az ördöghöz hasonlította, pedig a körülöttem álló tiltakozók többsége gyerek volt a rendszerváltás idején, miközben Orbán a Kommunista Ifjúsági Szövetség tagjaként ábrándozott arról, hogy kitörjön az őt rendszeresen megverő apja, és a felcsúti lét valóságának szorításából. A fütyülő tömeg ördöghöz való hasonlításának megfejtését pedig meghagynám egy pszichiáternek.

Az a rossz hírem van Orbán Viktor és bűntársai számára, hogy folytatjuk: legközelebbi nyilvános szereplésén is jól láthatóan és hallhatóan ott leszünk, mert minden egyes füttyszó szög a politikai koporsójába, miközben zene a mi füleinknek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2016. október 25. 06:26
Ha Orbán legközelebb egy Holocaust-ünnepségen szónokol, ott is ki meritek sípolni????? kötve hiszem, tahóka!
flazz
2016. október 25. 05:03
Több ezer??? Viccelsz?
áfonya
2016. október 25. 02:09
2002-2010 években a népre fütyültetek ,ezért megbuktatok.Most ugyan azzal a füttyel szeretnétek magatokat az elveszített hatalomra emelni.
kotormány
2016. október 25. 01:48
Apád jobban tette volna ha lepedőre engedi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik