Szólni fogok, ha alapítok egy pártot

2016. szeptember 28. 16:54

Már sokadszor hallom vissza, ma éppen egy nagyon jó barátomtól, hogy hallja, pártot szervezek Magyarországon. Majd ha egyszer ilyen járna a fejemben, amit kétlek, akkor szólni fogok.

2016. szeptember 28. 16:54
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Szolgálati közlemény: Már sokadszor hallom vissza, ma éppen egy nagyon jó barátomtól, hogy hallja, pártot szervezek Magyarországon. Nagyon hízelgőek az ellenségeim, amikor ilyet állítanak rólam, de ezúton jelezném, hogy a szabad életemnél nincsen fontosabb dolog számomra. Ehhez a szabadsághoz az pedig szervesen hozzátartozik, hogy én döntök az életemről lehetőleg és nem mások építik fel hamis híresztelésekkel. Pláne olyan híreszteléssel, hogy a ma létező száz különböző politikai erő mellé én egy százegyediket szervezek - aminek semmi értelme nem lenne. Majd ha egyszer ilyen járna a fejemben, amit kétlek, akkor szólni fogok. Addig pedig mindenki hagyjon békén ezzel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. szeptember 29. 14:22
Amíg van még olyan párt, melyet még nem húzott le, minek alapítana újat?
smarton
2016. szeptember 29. 07:01
Elég kárt okoztál eddig is, eszedbe ne jusson.
Bicska Maxi
2016. szeptember 28. 23:52
ki ez a macskajancsi?
Dr Bubo
2016. szeptember 28. 21:30
Tehetségtelenséged a Szigeváriéval vetekszik. 1 kg krumplit nem vennék tőled!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik