Córesz

2016. szeptember 28. 16:37

Szegény Hidegkuti-stadion nem 21. század. Már ha nem úgy képzeljük el a 21. századot, hogy két oldalról börtönfalak szegélyezik. Még szerencse, hogy nem négyről!

2016. szeptember 28. 16:37
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„Szóval, felbukkantak az exkluzív fotók az átadás előtt álló új Hidegkuti Nándorról, és meg lettem villámcsapva. És ezt így hogy? – tettem fel magamnak az obligát kérdést. Majd egy csomó másikat is. Kinek állt ez érdekében? Ki készítette a terveket? Ki fogadta el őket? Ki kivitelezte ilyenre? Miért hagyták, hogy így legyen?

Cui prodest?

Azt mondta Deutsch Tamás klubelnök régebben, hogy csodájára fognak járni a létesítménynek. Mikor felépül, ő lesz a legszebb, a legmodernebb az egész világon. Utóbbival kapcsolatban talán tévedett. A csodájára járás ügyében nem tévedett.

Sokan jönnek majd. Rayo Vallecano ide vagy oda – kacagni.

A hétvégén beszélgettem arról MTK-drukker barátommal, hogy kimennék vele egy meccsre. Kíváncsi vagyok. A kíváncsiság maradt. Katasztrófaturisztikai karaktert öltött.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. szeptember 29. 07:35
Tudod Albert az, hogy téged foglalkoztat valami, bármi még nem jelenti azt, hogy más is ugyanazzal kezdi a napjait. Ergo ennek a valakinek aki nem a te érdeklődési körödbe tartozó témákra van ráfeszülve lófaszt(!) sem fog érteni abból amit kazalba hordasz. Szóval Albert, ne légy barom, ha már élő adásban (igen, meghallgattalak) képtelen vagy egy összefüggő gondolatot megfogalmazni legalább írásban szedd össze magad.
Békanász a hasadon
2016. szeptember 29. 00:37
Ez a rosszarcú köcsög minek jött ide?
szavaztam
2016. szeptember 28. 23:06
na ez már stadion szakértőnek is hiszi magát... majd döntsék l a szurkolók h tetszik vagy sem, nekem az is elég ha megfelel az uefa szabályoknak
grün
2016. szeptember 28. 21:26
kényelmesen elfér mind a százhúsz drukker és a kapu mögé nem kell labdaszedő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik