Gyurcsány Brüsszel szekerét tolja, Brüsszel Gyurcsányét

2016. szeptember 28. 13:30

Brüsszel és Gyurcsány egy kasszából, egy plakáton, egy célért kampányolnak, hogy ellehetetlenítsék a magyar népszavazást és végrehajthassák a kényszerbetelepítést.

2016. szeptember 28. 13:30
Fidesz-frakció

„A DK Brüsszel szekerét tolja, amikor ilyen nyilatkozatokat tesz, ami nem csoda, hiszen a DK magyarellenes és népszavazás ellenes kampányát is Brüsszelből pénzelik. Gyurcsányék is elismerték, hogy plakátjaikat az európai parlamenti képviselők költségkeretéből finanszírozzák.

Az európai szociáldemokraták támogatását pedig a DK plakátjain látható S&D logó is jelzi. Brüsszel és Gyurcsány tehát egy kasszából, egy plakáton, egy célért kampányolnak, hogy ellehetetlenítsék a magyar népszavazást és végrehajthassák a kényszerbetelepítést.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2016. szeptember 29. 10:18
Ez a nyilatkozat demagógiában még a tudta kampányt is felülmúlja. Nem kis szó.
Negue
2016. szeptember 28. 23:04
Csak nyugodtan tologassák egymást! Már úgyis mindegy mindkettőnek!
noMores
2016. szeptember 28. 18:36
Retardált biorobotok írják ezeket a fideszes nyilatkozatokat, vagy Selmeczigabiczát már csak ezért tartják, igazi bicskanyitogató stílus. Mondjuk az, hogy ezek rettegnek gyurcsánytól mindent elmond a színvonalukról.
BőröndÖdön
2016. szeptember 28. 17:56
Itthon pedig az adófizetők tolják a tolvajok szekerét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik