Meghívó Sorostól

2016. szeptember 22. 07:26

Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

A szabad világ vezére, a nagyszerű Barack Obama szívbemarkoló képet festett az „eposzi léptékű” menekültválságról, a hazátlan és házatlan szerencsétlenek tízmillióiról, akik a „mi civilizációnk partjain” kötnék ki bárkáikat.

Most kérem a Kedves Olvasók gyengébb idegzetű részét, hogy előbb gyorsan nézzenek meg egy Isaura-ismétlést, és csak ezután olvassák el a következőket: »Soros György félmilliárd dolláros (138 milliárd forintos) beruházással készül támogatni a menekültek és migránsok által indított startup vállalkozásokat, cégeket és társadalmi kezdeményezéseket.«

Te jó Isten! Anyám, ne sirass! Hát megmenekült a világ! És mi még szidtuk ezt a nagyszerű embert?! Hiszen ő egy angyal, egy szárnyakat kapott rózsaszín plüsskutyus, egy önzetlen simizni való pénzosztó nagybácsi! Tartsunk ilyet otthon, vagy fogadjuk örökbe állatkertben a kiszemelt aranysakál helyett!

Nem mindegy? Dögevő mindkettő…

Mert most nézzük komolyan, mi történt. Barack Obama és George Soros semmi mást nem tett, mint Angela Merkel mea culpázott willkomennje után újabb meghívót küldött a harmadik világba. Gyertek, várunk, itt megvalósul a Bill Gates-i álom, milliárdosok és milliomosok lesztek, de legalábbis rommá kereshetitek magatokat. Itt az ingyenpénz!

A meghívó természetesen hozzánk, Európába szól. Amerikában a parti őrség belelő a hullámba vagy jobb esetben elszállít Guantánamóba. A mexikói határon pedig már most olyan fal van, amihez képest a berlini mérsékelten ambiciózus homokozói projekt volt.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/104322