Tűrhetetlen (25.)

2016. augusztus 24. 07:21

Mi tagadás, e sorok írója nem büszke arra, hogy sikerült néhányszor ezek szintjére süllyednie. És csak azzal tudja vigasztalni magát, hogy írt mást is. Ami talán túléli őt, és nem csak a szégyene.

2016. augusztus 24. 07:21
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„»Ami a képviselő úr bekiabálásait illeti, az csak arról szól, hogy kár volt a két perccel az időt rabolnom, mert még az eleje sem jutott el az ön agyáig. A k… anyád!« – mondta az egykori liberális képviselő a parlamentben képviselőtársának, és a tömeg pajkosan összekacsintott a hátak mögött, hogy „ez aztán jól megmondta!«

»B… meg…, b… meg a k… anyád« – mondta az egykori szocialista képviselő a parlamentben a levezető elnöknek, és ugyanaz volt a jutalma, mint a liberálisnak.

»B… meg KDNP, s külön Semjén Zsolt
Nemzetünknek seggén ott piroslasz mint a folt
Nem választott senki és nem kérte, hogy beszólj
Zárod ám te vasárnap a pofádat be jól
B… meg KDNP, s külön Semjén Zsót
S ha ott van már a Hoffmann Rózsa őt is b… meg jól
Ló…t kapjon Harrach Péter, ne pedig több fényt
Ha eltűnnétek mind a f…ba, az lenne a szép.”

E dalt írta a tömeg által felkent tömegember, és nem akadt liberális és baloldali felület, amely ne idézte volna, aprókat s nagyobbakat sikkantva a gyönyörűségtől, hogy ez mennyire szellemes, mennyire különleges, milyen kiváló. ()

És e felület kommentelői, ugyanezek a tömegemberek, akiknek csak valami fatális véletlen okán lehet helyük a Nap alatt, nos, ők most azon hörögnek, hogy e sorok írója kitüntetést kapott, pedig már leírta, hogy a »k… anyád«, és nem is egyszer.

Mi tagadás, e sorok írója nem büszke arra, hogy sikerült néhányszor ezek szintjére süllyednie. És csak azzal tudja vigasztalni magát, hogy írt mást is. Ami talán túléli őt, és nem csak a szégyene.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2016. augusztus 24. 12:48
".... Ha eltűnnétek mind a f…ba, az lenne a szép.” E dalt írta a tömeg által felkent tömegember,..." csodálkozol zsóti ? pedig ekkor már túl voltál pár 100 k. anyádon és példádat látva valszeg úgy gondolták, ők is megengedhetik maguknak ezt a kétes dicsőséget. de jobb lett volna, ha sem ők, sem te nem így vadásztátok volna a népszerűséget. egy prosti ne csodálkozzon, ha felemlegetik a prosti múltját.
tango47
2016. augusztus 24. 12:43
Ez a "visszaadom"-mentalitás épp azokra jellemző, akik most akcióznak, sőt, még az elhunytakat sem kímélik örököseik (ami elég szégyen rájuk nézve!) és nevükben rendelkeznek. Az egész egy gusztustalan habverés és akik csinálják, úgy látszik már mással nem tudják bizonyítani, hogy még léteznek.
Lotti
2016. augusztus 24. 11:54
Nem kellene magyarázkodnia a kiváló képességű, és általában fontos ügyeket magas színvonalon előadó Bayernek, ha nem "díszítené" trágárságokkal írásait. Az nem mentség, hogy más is !
kaffogó hebrencs
2016. augusztus 24. 11:09
A durva beszéd az, amikor a gyenge ember erősnek próbálja mutatni magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik