Elemi érdek

2016. augusztus 23. 20:47

Hitler birodalmi álmai és Sztálin internacionalista hazugságai ugyanis együtt sem jelentettek akkora veszélyt Európa nemzeteire, mint a liberálfasizmus globalista fantazmagóriája az Európai Egyesült Államokról.

2016. augusztus 23. 20:47
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

Vegyük végre komolyan a régóta hangoztatott álláspontot, miszerint teljesen mindegy, a vörös vagy a barna fasizmusnak esett valaki áldozatul, azt az európai nemzetet érte pótolhatatlan veszteség, amelynek tagja volt. Nekünk, magyaroknak sajnos kijutott mindkét őrületből, ráadásul azoknak is a legrosszabb fajtájából. Követeljünk tehát igazságot minden magyar áldozatnak és valamennyi hozzátartozójuknak, függetlenül attól, melyik elaljasult eszme tette tönkre az életüket, mart beléjük gyógyíthatatlan sebeket csontig hatóan, ültetett lelkükbe félelmeket a mai napig kitörölhetetlenül. (...)

Ennek ellenére mégis elemi érdekünk a megbékélés. Gondoljunk csak bele, mennyi alkotó energia szabadulna föl a közös építőmunkára, ha valóban az egész magyar társadalom szembe tudna nézni múltjával, és mindkét tábor fejet tudna hajtani az áldozatokra emlékezve a másik által emelt emlékmű előtt is. Nem beszélve arról a fenyegetésről, amely létében kérdőjelezi meg Európa minden nemzetét, és ami ellen mi, magyarok is csak egységben, összefogva tudnánk hatékonyan fellépni.

Hitler birodalmi álmai és Sztálin internacionalista hazugságai ugyanis együtt sem jelentettek akkora veszélyt Európa nemzeteire, mint a liberálfasizmus globalista fantazmagóriája az Európai Egyesült Államokról. A nemzetközi pénzvilág háttérhatalmának kiszolgálói egyre gátlástalanabbul propagálják az önfeladást, dicsőítik a határok eltörlését, szemérmetlenül hirdetik a nemzetállamok végét, a multikulturális katyvaszt. Aki szót merészel emelni ellenük, azt először csak bolondnak próbálják beállítani, később szélsőségesnek, és ezzel már a felhatalmazást próbálják előkészíteni a keményebb fellépésre. Ezért kell mindent megtenni a közös európai múlt tudatának és a kollektív emlékezetnek a megerősítéséért. Egyszer már két őrült megpróbálta szétdobni egymás között Közép- és Kelet-Európát. Láttuk, mi lett belőle. Mai szellemi örököseiket nem ártana időben megfékezni, hogy unokáinknak ne kelljen újabb és újabb emléknapokat beiktatniuk a naptárba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2016. augusztus 24. 11:22
"Ezért kell mindent megtenni a közös európai múlt tudatának és a kollektív emlékezetnek a megerősítéséért." Tévedés. Elég volt már ebből a megszállott 'európamegvédő' rögeszméből. Hát erre ment rá a magyarság minimum már háromszor a történelem során. Lehet, hogy büszkének is lennünk kell rá, de tanulni belőle még fontosabb lenne, hiszen Európa urai mindig is szartak ránk. Köszönetként megkaptuk Trianont. Úgyhogy ma már kizárólag Magyarország érdekeit kell csak nézni! Európa nyugati része már amúgy is menthetetlen.
kukagyerek
2016. augusztus 24. 10:17
ottóka! A gond csak az, hogy te is egy liberális csürhe elvtelen szekértolója vagy. Még akkor is, ha a bandátok - szavazatszerzési okokból - többször átmázolta magát. Most éppen álnemzetire!
BőröndÖdön
2016. augusztus 24. 09:05
Otto,már nagyon gáz vagy!
h.kovacs
2016. augusztus 24. 06:40
hihetőbb lenne ez a nagy szabaccságharc a nemzetközi pénzvilág ellen, ha nem csaptatok volna eddig kb 10000 milliárd forint eu támogatás seggére a pénzük azért kell, ugye ottóka ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik