Gyurcsány: A DK a legeurópaibb párt

2016. június 29. 11:24

Fejbevágó döntésnek nevezte a Brexit-népszavazást Gyurcsány Ferenc, aki szerint jelenleg a DK a legeurópaibb párt Magyarországon. A politikus szerint a népszavazás után Orbán Viktornak is újra kellene gondolnia az EU-ellenes politikáját.

2016. június 29. 11:24

Eléggé megrendültek a Demokratikus Koalíció (DK) tagjai a Brexit-népszavazást követően, mivel a párt az egyesült Európa eszméjét képviseli - fejtette ki Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gyurcsány a legeurópaibb pártnak nevezte a DK-t, és kijelentette, hogy ezekben az időkben olyan politikai akciót szervezni, ami nem erősíti, hanem gyengíti az uniót, felelőtlenség. A pártelnök szerint Orbán Viktor politikája a népszavazást követően újragondolásra szorul.

A Fidesz viszont Brüsszel magyar hangjának tartja Gyurcsányt és a DK-t.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2016. június 30. 07:28
Fingott is hozzá?
Szvidrigajlov
2016. június 30. 07:15
Quisling a legjobb norvég hazafi, Seiss-Inquart a legnagyobb osztrák. Jelcin a legeurópaibb orosz. Gyurcsány beleillik a sorba. Quisling, quislingebb, legqiuslingebb, gyurcsányferenc.
forsteandretredjemann
2016. június 30. 06:49
Ennél tömörebb magyarázatot még nem adott senki az EU népszerűtlenségére.
pemete jakab
2016. június 29. 20:37
"Gyurcsány: A DK a legeurópaibb párt" Van itt minden: európai DK, szélsőséges Jobbik, kommunista Fidesz, álkeresztény KDNP, impotens MSZP, kritikus LMP, csak éppen magyar nincs. Igaz, a magyar szellemiséget, erkölcsiséget nem pártokban mérik. Fideszesek és ballibek ez nektek is szól, különösen nektek, az ország hazaárulóinak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik