Brexit után: így utálják a britek a bevándorlókat

2016. június 29. 13:33

Egy manchesteri villamoson árasztottak el egy tizenéves fekete fiút válogatott szidalmakkal.

2016. június 29. 13:33

Hiába volt néhány utas, aki könyörgött, hogy hagyják abba, erre semmi szükség, a rasszista villamosozók többen voltak, akik válogatott szidalmakkal árasztottak el egy tizenéves fekete fiút egy manchesteri villamoson. A britek idiótának, szégyenletesnek, „kibaszott migránsnak” nevezték és felszólították, hogy szálljon le – látható a The Telegraph videóján. Majd valaki hozzátette: deportálják a migránsokat!

Kapcsolódó cikkek

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tesze Tosza
2016. június 29. 21:54
Nade ilyet! Ez volna a haladó nyugat? Orbánnasi fasiszta magyarországa ehhez képes a migránsok földi paradicsomának tűnik. Ballibek irány anglia, most ott van rátok a legnagyobb szükség.
Vigyázzunk
2016. június 29. 17:08
Hát sajnálatos, de nekünk mi közünk ehhez? Ha nem többmilliós tömeget engednek be külföldről, hanem megpróbálták volna kontroll alatt tartani, fékezni a migrációt, lehet, nem utálnák ennyire a migránsokat. Nem?
ottapont
2016. június 29. 17:07
Nah, újabb szalmabábozó...:D Azt írtam, hogy a szöveg nem korrekt mert a pasi nem tinédzser, hanem egy felnőtt, katonaviselt férfi. A többi, amit hozzátrollkodtál az a te beteg fantáziád szüleménye.
ottapont
2016. június 29. 16:50
'válogatott szidalmakkal árasztottak el egy tizenéves fekete fiút' Hülyeség. Az nem derül ki a videóból, hogy min kaptak össze, de a pasas akit a kölykök le akarnak szállítani a villamosról és küldenék vissza Afrikába az egy felnőtt férfi (a copfos tag) említi is , hogy hét év katonaság áll mögötte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik