A császárnő és helytartói

2016. június 28. 20:46

Merkel asszony immár nem is leplezi, hogy az európai elhatározások Berlinben születnek, beleértve a görög válság meghosszabbítását, némely kormányfők elmozdítását és újak kinevezését, a média leplezetlen befolyásolását és főképp a migráció félrekezelését.

2016. június 28. 20:46
Wodianer-Nemessuri Zoltán
Magyar Idők

„Merkel asszony immár nem is leplezi, hogy az európai elhatározások Berlinben születnek, beleértve a görög válság meghosszabbítását, némely kormányfők elmozdítását és újak kinevezését, a média leplezetlen befolyásolását és főképp a migráció félrekezelését, illetve ostobábbnál ostobább ötletek felvetését.

A császári rendszer az ókorban és a középkorban egy ideig bevált, de legkésőbb Napóleon, majd Vilmos császár és Ferenc József óta túlhaladott. Akkor is, ha a médiaértelmiségiek egy része, valamint a balliberális, zöld, kommunista, anarchista és kereszténydemokratára festegetett politikusok az egyre tartalmatlanabb »progresszióra« hivatkozva ezt erőszakolják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. június 29. 11:59
A Merkel mutti csak nem a IV.Birodalom alapjait kezdi lerakni véletlenül?
tevevanegypupu
2016. június 29. 08:13
Ha Európa olyan hülye, hogy megengedi, hogy egy új Hitler dirigáljon, akkor meg is érdemli. Merkel egy hatalommániás rémség Németországnak is, nem csak Európának.
sozlib_abschaum
2016. június 29. 06:57
"Merkel asszony immár nem is leplezi, hogy az európai elhatározások Berlinben születnek, beleértve a görög válság meghosszabbítását, némely kormányfők elmozdítását és újak kinevezését, a média leplezetlen befolyásolását és főképp a migráció félrekezelését, illetve ostobábbnál ostobább ötletek felvetését. ", hitler egy kis tanonc ehhez a banyához (merkel) képest. hitler war nur ein kleiner Lehrling in vergleich zu merkel.
h.kovacs
2016. június 29. 06:35
úszító szennylap, ki a fasz olvassa ezeket ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik