Már orbánozik az új osztrák kancellár

2016. május 24. 16:58

Nemzeti egység? Alázat? Jószomszédi kapcsolatok? Ugyan már – a nemrég megválasztott osztrák szocdem kancellár egyik első megszólalásában máris arcon sercintette országa nem baloldalra szavazó felét s egyben kiadósat orbánozott.

2016. május 24. 16:58
Ablonczy Bálint
Váalsz.hu

Márpedig, ha gyakorlatilag az ország felének nem tetszik a rendszer, akkor azt illik komolyan venni – legalább annyira, hogy a megválasztott vezetők ne pincemély politikai érveléssel intézzék el a választók számára fontos kérdést.

Nos, az egykor kommunistákra szavazó, majd zöldpárti Van der Bellen professzor megválasztásán felbátorodva egyik első nyilatkozatában az új osztrák kancellárnak, Christian Kernnek sikerült ezt a nem túl magas lécet levernie. Az MTI tudósítása szerint a politikus azt mondta»Illúzió azt gondolni, hogy a menekültekkel kapcsolatos kérdéskörben a problémát el lehet tüntetni azáltal, hogy az államot egy vezérelvre épülő állammá változtatjuk, ahogy azt Orbán (Viktor) teszi.«

Führerprinzip, értik!

Nincs mit tenni, az európai baloldal tényleg olyan, mint szegény Bourbonok (mínusz kalapácsáll!): semmit sem tanultak, semmit sem felejtettek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. május 25. 08:37
Ausztria azt a brüsszeli utat választotta mely vezetői offshor-soros kémbotrányban korrupcióba bele bukott luxemburgi , 8 általánossal rendelkező felé vezet. Emberi jogok csak azokat illeti meg aki munkára fogható ,többi rászorulókat kvóta alapján szét szórja azokba az eus országokba amelyekeből élnek kizsákmányoltak . Lehet hogy az osztrákok csak azért csatlakoztak a juncke-merkel paktumhoz hogy hozzájuk ne küldjenek beteg nyomorék idióta béna eltartásra szoruló munkaképtelen betolakodókat.
Zokni
2016. május 25. 08:29
Kedves Szerző! "Nincs mit tenni, az európai baloldal tényleg olyan, mint szegény Bourbonok (mínusz kalapácsáll!): semmit sem tanultak, semmit sem felejtettek.” -írja, miután idézi az új osztrák kancellárt:"Illúzió azt gondolni, hogy a menekültekkel kapcsolatos kérdéskörben a problémát el lehet tüntetni azáltal, hogy az államot egy vezérelvre épülő állammá változtatjuk, ahogy azt Orbán (Viktor) teszi.« Ez amolyan fórumos megnyilvánulás. Miután Orbán (Viktor) hazajött a Charles Hebdo-s temetésről, ahol semmi keresni valója nem volt, elkezdte az áldozatok még ki sem hűlő hulláján felépíteni a választási kampánytaktikáját, mert "felismerte", hogy a menekülthullám kitart a 2018-as választásokig. Azóta nyomatja (ÁLLAMI PÉNZEN bémeg!) a belpolitikai riogatást a menekültekkel szemben, és próbálja magát előtérbe helyezni a nemzetközi porondon is, hogy SZINTÉN választási propaganda előnyt szerezzen magának itthon. Azóta TÖBB ügy volt, aminek hatására simán le kellett volna mondania! A legordítóbb, és legfelháborítóbb az, hogy 6 (HAT!) év alatt százmilliárdos vagyont szereztetett be magának. (M. Lőrinc, bémeg!) És felszámolta azt a választási rendszert, amivel 2014-ben simán bukik, ha nem nyúlt volna hozzá. (Két forduló, bémeg!) Amúgy meg minden jelentősebb buliban benne van, informálisan Ön is TUD RÓLA, hogy gyakorlatilag "kézivezérel". (Bekapcsolt kamera, bémeg!) Azt mondja, hogy a baloldal nem tanul. (Egy szocdem mióta baloldali, hisz' az csak a Fidesz-hez képest az...) Miért? Meg lehet oldani a vezérelvű állammal BÁRMIT is, azon kívül, ami a Vezérnek jó!? Nézze Ablonczy (Bálint). Ön döntött, hogy mit csinál, és miből él meg. És tudja mi ez? Penisprinzip. Bémeg.
Wotan
2016. május 25. 08:11
Ha megindul a horda (márpedig nem sokára megindul) rájuk kell szabadítani őket utána pedig határzár hogy nem tudják őket visszapaterolni. Vezérelvűségről beszélni egy olyan országban ahol Hitler született és ahol a legvadabb nácik voltak ...hihetetlen. A magyar külügynek is fel kell venni a kesztyűt mert ez túl megy minden határon
Választási csaló
2016. május 25. 07:40
orbánnal nem elsősorban az baj hogy diktátor, hiszen Kadafi is az volt, mégis virágzó országot épített, a egész sivatagot üntüzővé tette, 30 Ft os benzin, 19 féle szociális támogatás a fiataloknak, munkanélkülieknek! orbánnal az a baj hogy szabályosan ELÜLDÖZI a fiatalokat az országból és még dicsekszik is vele - világot látnak! orbán genocidiumot hajt végre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik