Puskás, ne hagyd magad

2016. május 03. 11:28

Most pedig – mivel Orbán is szereti a focit, és ha megengedheti magának, kimegy minden számottevő magyar érdekeltségű mérkőzésre, – gyarapodik az ellendrukkerek száma is, és kárörvendve várják a csapat németországi leszereplését.

2016. május 03. 11:28
Száraz Dénes
Körkép.sk

„Érdekes viszont megfigyelni a magyar ember mentalitását! Orbán Viktor népszerű politikus Magyarországon, az általa vezetett párt fölényes, kétharmados győzelemre tenne szert, ha most lennének az országgyűlési választások. Az utca egyharmad embere mégis mindenhol konspirálódást vél látni, ott is, ahol nem kellene. Még a sportsikereknek sem tud maradéktalanul örülni, például a labdarúgó válogatott kijutásának az Európa Bajnokságra, pedig 30 éve vettünk részt ilyen rangos labdarúgó eseményen.

Ellendrukkerek hada

Most pedig – mivel Orbán is szereti a focit, és ha megengedheti magának, kimegy minden számottevő magyar érdekeltségű mérkőzésre – gyarapodik az ellendrukkerek száma is, és kárörvendve várják a csapat németországi leszereplését. Láttam a tévé utolsó fordulójának összefoglalójában a Puskás Akadémia tehetséges, fiatal focistáinak az elkeseredését, könnyeit a győztes meccs után, amikor megtudták, hogy ennek ellenére kiestek. Senkit sem okoltak a kiesésért, csak saját magukat! Rokonszenves sportolók, remélem, sikerül egy év után kiharcolniuk újra az NB I-be jutást.

Addig is Puskás, ne hagyd magad!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. május 04. 08:24
Száraz úr, nem az a baj, hogy Orbán Viktor szereti a focit! A magyar ember -mint mindenhol a világon- utálja az iskolában a tanár liblingjét, aki érdemtelenül kap jó jegyet, utálta a Vasast, mert Kádár támogatottja volt, utálta a szovjet sportolókat, akiknek időnként politikai okból le kellett feküdni, és tényleg nem szereti a kivételezett, csordultig támogatott, agyondotált felcsúti libaeregetőket. Akik, ha Orbán véletlenül Olaszliszkán született volna, még az NB.9- ben sem lennének. Mert érdemtelenül, a többiek és főleg a magyar nép rovására FUTTATJÁK ŐKET.
puskasarmy
2016. május 04. 00:43
Legendát nem lehet venni!
balbako_
2016. május 03. 17:16
Valaha belenéztem a Heti Hetes műsorába persze továbbkapcsoltam, de véletlenül a némítás gombot nyomtam meg. Döbbenten láttam a térdüket csapkodó hahotázók - egyébként Orbán Viktor nevén röhögtek - szemében szikrázott a gyűlölet. Attól fogva barátaimnak felvettem hang nélkül, ők is meglepődtek a műröhögéseken amiket fogcsikorgató gyűlölködő tekintet kísért. Ugyanők bármit képesek gyűlölni amit Orbán szeret. Magyarországot is!
kgyula
2016. május 03. 15:20
"Szusza Pál csak egy volt..." Szusza amúgy Ferenc volt, és nem volt egyedül sikeres magyar edző. Nem árt tudni, hogy Orth György a Porto és a Sporting edzője volt a 60-as évek elején, amikor a portugál foci a topon volt, szintén azidőtájt Guttmann Béla kétszeres BEK-győztest csinált a Benfica-ból, Puskással a Panathinaikosz BEK-döntős lett 71-ben, amikor a görög foci még sehol sem volt. Bukovi Márton előbb horvát, majd jugoszláv bajnokot csinált a Dinamo Zagrábból, Kubaala spanyol és paraguay-i szövetségi kapitány volt... Soroljam?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik