Nyáry Krisztián is jogosult a CSOK-ra

2016. május 03. 12:49

Átérzem Nyáry Krisztián fájdalmát. A pénzintézet azonban tévesen tájékoztathatta, hiszen ők is jogosultak lehetnek a családi otthonteremtési kedvezményre.

2016. május 03. 12:49
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

Átérzem Nyáry Krisztián fájdalmát.

A pénzintézet azonban tévesen tájékoztathatta, hiszen ők is jogosultak lehetnek a családi otthonteremtési kedvezményre (CSOK), mint minden olyan család, amely a meglévő gyermekekre tekintettel venné igénybe a kedvezményt, függetlenül életkortól, illetve attól, hogy házas, élettárs, özvegy vagy egyedülálló szülőről van szó. Javaslom, hogy a csalad.hu portálon tájékozódjanak a támogatás feltételeiről.

*

A családügyi államtitkár Nyáry Krisztián Facebook-posztjára reagált.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2016. május 03. 19:48
Kulonben kaptam valaszt a kerdesemre (feltettem a facebookon is a kommentekben), magatol Novak Katalin allamtitkartol :) Az allampolgarsag nem gond, de a kerelmezeshez mar kell a magyar munkaviszony. Szoval elobb allast (es ideiglenes lakast) kell keresni, utana mukodik a dolog.
belga
2016. május 03. 15:30
És amire nem arról itt lehet olvasni: http://24.hu/fn/penzugy/2016/05/02/allj-a-labadra-es-menj-ferjhez-ujra-ezt-tudja-a-csaladbarat-kormany/
harcimarci
2016. május 03. 15:23
Nyári Krisztián - már elnézést - de beugat a a támogatást létrehozó kormánynak, min.elnöknek, magát a kedvezményt... majd igénybe veszi azt. fischeriváni tempó...
adam
2016. május 03. 14:58
Ezt nem fogja egyik gyűlölködő sem megosztani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik