Jobbik: Hagyjon fel a kormány az állami földek eladásával!

2016. május 03. 15:28

A Jobbik felszólította a kormányt: hagyjn fel az állami földek eladásával. Az illetékes államtitkártól azt kérdezte: miért nem állítja le a földárveréseket, amikor „jól láthatóan olyan nyertesek nulláznak le egész térségeket, mint akivel itt kávézott”.

2016. május 03. 15:28

A Jobbik arra szólította fel kedden a kormányt, hogy hagyjon fel az állami földek eladásával.

Magyar Zoltán, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője egy budapesti luxusszálloda előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol – Bitay Márton állami földügyekért felelős államtitkár és Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester találkozójára utalva – kávéval kínálta az újságírókat. Mint mondta, az államtitkár magyarázatát, miszerint nem hivatalos ügyben találkoztak, senki „nem veszi be” Magyarországon. A jobbikos politikus azt mondta, kíváncsi, hogy van-e még olyan Mészáros Lőrinc rokonságában, baráti körében, akinek még nem szerzett 300 hektár állami földet.

Bitay Mártontól pedig arra vár választ, hogy miért nem állítja le a földárveréseket, amikor „jól láthatóan olyan nyertesek nulláznak le egész térségeket, mint akivel itt kávézott”. Magyar Zoltán kijelentette: pártja felülvizsgálná és visszaszerezné az értékesített állami területeket.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabadságot Budaházynak!
2016. május 05. 12:08
maanzaad3 2016. május 4. 10:36 Aki nem szórakozásból, hanem meggyőződésből és küldetéstudatból teszi, az valóban buta. Meggyúződése buták manzaard szerint Miszerintünk HAZFIAK! akik meggyőződésből védték Hazánkat Rákoczi Vezénylő fejedelem, Hunyadi János, Hunyadi Mátyás, Aradi tábornokok, Zrínyi és még sokan mások!
liberálzöld.
2016. május 04. 13:54
Miért hagyna fel, amikor ilyen fontos dolgokról kell beszélni, mint migráncsszavazás?
maanzaad3
2016. május 04. 10:36
Aki nem szórakozásból, hanem meggyőződésből és küldetéstudatból teszi, az valóban buta.
Szabadságot Budaházynak!
2016. május 04. 10:12
Dénia "Kivéve az ilyen mindjárt féléket, " Dénia te olyan buta szektás fideszes vagy hogy arra se vagy méltó hogy Mindjártnak a cipőfűzőjét bekössed! Nálad még Bernike is okosabb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik