Masiniszta

2016. május 03. 07:47

DKs aktivisták feküdtek a felcsúti kisvasút elé. A párt két önkormányzati képviselője és több aktivista tüntet Orbán Viktor kisvasútja ellen. Istenem, ha én lehetnék a masiniszta…

2016. május 03. 07:47
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

»DKs aktivisták feküdtek a felcsúti kisvasút elé

A párt két önkormányzati képviselője és több aktivista tüntet Orbán Viktor kisvasútja ellen.

„Hobbivasút helyett oktatásra és egészségügyre költsék a pénzünket!”

Ez olvasható az egyikük transzparensén. A Magyar Narancs szerint a vonat 10 órakor indult volna, de a síneken fekvő aktivisták miatt még az állomáson van. A tiltakozókat rendőrök próbálják rávenni, hogy hagyják el a területet.« (444)

Istenem, ha én lehetnék a masiniszta…

Kapcsolódó cikkek

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h.kovacs
2016. május 03. 16:39
álmodozik a kis gyűlölködő
kuwiq
2016. május 03. 15:49
Á, ide illik a legjobban, mit nyilatkozott a drága exminiszterelnök elvtárs: "http://index.hu/belfold/2016/05/01/gyurcsany_ferenc_inkabb_maradok_tisztesseges_es_szegeny/" Az évi 130 misi osztalék télleg nem elég kutyaszar eltávolító kézi készlet vásárlására se. Bár, tudja valaki, mibe kerül egy komplett wellness részleg fenntartása Budán? Nem beszélve az audi-flottáról, bár az biztos céges alapon megy, mer a feri utálja a költségeket maga fizetni. Azért ezek már már mészáros lőrinci magaslatok, amikor a nemzet gáz-szerelőjét a kétmilliárdos moszkvai cégéről kérdezték, láthatóan fogalma nem volt, hogy ez télleg az ő cége. Valami tudathasadásos állapot ez, vagy csak elfelejtették tájékoztatni a strómanokat a hanyag tulajdonosok a legújabb fejleményekről? Vagy a Feri megint válni fog, és Piroska közölte vele, hogy ő a farkas is, és qrvára semmit se fog kapni, mer olyan nincs is, hogy közös vagyon, különben is, hogy merte a klárit megcsalni a vadon nőstényével?
Morgen
2016. május 03. 15:33
"Istenem, ha én lehetnék a masiniszta…" Ha én lennék, 10 prc múlva leszállnék a vonatról és vezesse az, aki tűri, hogy a ballib performanszai megjelenjenek a világsajtóban.
Morgen
2016. május 03. 15:31
." A tiltakozókat rendőrök próbálják rávenni, hogy hagyják el a területet.« (444) " Mégiscsak a Feri kell ide. Simán belelövetett volna a szemükbe! Mi az, hogy a rendőrök bármire is "rá akarják venni" a két marhát? Odamenni, letakarítani őket a sínekről, aztán hadd ordibáljanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik