A mi kerítésünk egyelőre gyenge

2016. február 12. 16:57

A mi kerítésünk egyelőre gyenge, meg kell erősítenünk. Ha a magyar kormánynak érvelni kell az Európa-gyilkosok előtt, ajánlom az izraeli példáját a mellékelt videó szerint. Azok a ragadozók ugyanis, akikről az izraeli miniszterelnök beszél, itt vannak már közöttünk is.

2016. február 12. 16:57
Toroczkai László
Facebook

A mi kerítésünk egyelőre gyenge, meg kell erősítenünk. Ha a magyar kormánynak érvelni kell az Európa-gyilkosok előtt, ajánlom az izraeli példát a mellékelt videó szerint....Azok a ragadozók ugyanis, akikről az izraeli miniszterelnök beszél, itt vannak már közöttünk is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lyézusom
2016. február 13. 11:52
Olyan jó magyarnak lenni, ilyen vicces dolgokat nem mindenhol olvashat az ember napi szinten. Már csak Dániel Péter kéne, aki elmagyarázná, hogy miért jogos önvédelem az izraeli kerítés, és miért fasiszta a magyar.:D
lajkakutyus
2016. február 13. 11:13
Nem a zsidókról, hanem a zsidó állam egy intézkedését hozta fel, annak is a magas szintű műszaki megoldását. Természetesen Izrael ezt az általa elűzött és őslakos, sőt testvérnépe ellen hozta, akik MILLIÓSZÁM élnek külföldi menekülttáborokban, ill. országon belüli zárt rezervátumban. Ezzel szemben Európa agresszív hordák, milliós tömegével áll szemben.
lajkakutyus
2016. február 13. 10:59
Az ember gyomra nem, legfeljebb a tied!
Tintamin
2016. február 13. 10:50
Ettol a naci retorikatol felfordul az ember gyomra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik