Vörös szőnyegen gördült az egyiptomi elnök limuzinja

2016. február 11. 13:03

Mintegy kétszázezer dollárba fájhatott, hogy az egyiptomi elnök konvoja kétmérföldes vörös szőnyegen furikázzon.

2016. február 11. 13:03

Szegényeknek épített házakat adott át az egyiptomi elnök még októberben: konvoja alatt mintegy kétszázezer dollár értékű vörös szőnyeget terítettek. Az országban a lakosság mintegy negyede él egyébként a szegénységi küszöb alatt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2016. február 11. 19:39
- Miben jár a kínai császár? - Aranycsizmában. - Sáros lesz. - Gumicsizmát húz rá. - Akkor nem látszik az aranycsizma. - Lyukat vág a gumicsizmán. - Belefolyik a sár. - Betömi szalmával. A nagy politikusok kb. ilyen szinvonalon vannak.
heep
2016. február 11. 17:44
Egyébként gyenge kezdő az egyiptomi elnök. Nálunk a teljese kisföldalattit zárták le, mindkét irányban, minden megállót a miniszterelnök (alias futóbolond) pár megállónyi utazása miatt.
smarton
2016. február 11. 17:25
Az emberiség zsákutcája, szemete. Az élősködő poloska egyenesági leszármazottja, fehér, színes és egyéb társaival egyetemben. Ez lett az isteni tervből.
altona
2016. február 11. 17:23
a nép meg jó nagy kanállal eszi a szart, gratulálok.... Atomot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik