Valakik épp most erőszakolják meg Európát

2016. február 11. 08:40

A 2015 nyarán kezdődött európai menekültválságnak sok szomorú leágazása van, de ezek közül is kiemelkedik az utóbbi hónapokban Európában, nem európai születésű férfiak által elkövetett szexuális bűncselekmények ügye. És az erre adott reakció.

2016. február 11. 08:40
Bede Márton
444

A korábban egészen konkrét nemi erőszakokat is legyintéssel, »minek vett miniszoknyát?« jellegű primitív érvekkel elütő oldal hirtelen a női jogok, az »én testem, az én döntésem« alapvetés legnagyobb védelmezője lett. És ugyanez fordítva: akik korábban minden kőművesfütty után nemi erőszakot kiáltottak, most mintha sokkal súlyosabb esetekben is jóval megengedőbbek lennének.

Hogy a fiatal, nem európai származású fiatalok bizony elkövetnek szexuális bűncselekményeket Európában, a kölni szilveszter előtt is ismert volt. Pontosan hányat, és ez az összes hasonló bűncselekmény mekkora hányadát jelenti, folyamatos vita tárgya kriminológusok, statisztikusok, szociológusok, valamint a számokat mindig saját igazuk bizonyítására felhasználó laikusok közt. Sajnos a szexuális bűncselekmények hagyományosan a legnehezebben kvantifikálható bűnesetek közé tartoznak, mivel jelentős részüket soha nem jelenti be az áldozat, nem megfelelően kezeli a bűnüldözés vagy az igazságszolgáltatás, és így az eleve gyenge lábakon álló számokat még könnyebben lehet tetszőleges érvek alátámasztására túszul ejteni. (…)

Azt azonban fontos leszögezni, hogy semmilyen statisztika és semmilyen indok nem változtat a tényen: aki a világon bárhol erőszakos szexuális bűncselekményt követ el, teljesen függetlenül a bőre színétől, alávaló bűnöző, és mindannyiunk jól felfogott érdeke, hogy a lehető leggyorsabban elfogják és elítéljék

Ennél már csak az lenne a jobb, ha minél több ilyen bűncselekményt meg tudnánk előzni azzal, hogy mindenki, a menekültek, a harmadik generációs bevándorlók, de még a tősgyökeres európaiak számára is világossá tesszük, hogy a szabályok és törvények egyértelműek, és azért is vagyunk Európa, mert be is tartatjuk azokat.

Az utóbbi hónapokban a kontinensre százezerszámra érkező fiatal férfiak között vannak, akik úgy érzik, itt mindent szabad. Sajnos a gyökereiket vesztett, idegen közegben mélyvízbe dobott fiatal férfiak hajlamosak az ilyesmire. Így van ez egyébként az ellenkező irányba utazó fiatal férfiak esetében is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2016. február 11. 15:12
Európába nem a menekültek hozták a nemi erőszakot. Nélkülük is van évente 40-50 ezer ilyen eset az EU-ban, ami persze a tényleges szám töredéke. A különbség az, hogy a tősgyökeres, mintakeresztény, überpolgár európai férfiak többnyire nem nyíltan abúzálnak, hanem vak komondorokra meg női princípiumra hivatkozva a munkahelyen, az iskolában, a templomban vagy a hitvesi ágyban.
packó_
2016. február 11. 13:43
Sajnos tudom, hogy hiába egy bojkott felhívás. De a magam részéről a továbbiakban nem kattintok a 444-re.
áfonya
2016. február 11. 13:02
Még a csüöhe vonulása tartott addig békésen viselkedtek ,mihelyst célba értek a németekhez agreszívek lettek ,ez volt az amerikai parancs ,láttuk Amerika bábáskodott legjobban a megszállás mellett ,feketén fuvarozta Európába a fizetett bérenceket.
áfonya
2016. február 11. 12:58
Betolakodók köpködik erőszakosak az európai emberekkel szemben ,ezért ezeket a szadistákat gyilkosokat az eus országokból kiutasítani ,nem befogadni hisz ellenségek.Csürhe még nem érte el a célját a németeket ,csendben némán vonultak ,de már az idegen tekintetek elárulták nem békés szándékkal jöttek .Sok hülye meg az ellenségnek tálcán vitte a az enni inni valót nekik.Rögtön az okos telefont bankkártyát el kellett volna tőlük venni .Temérdek piszkot szemetet maguk után hagytak ,már ebből is látható volt nem akarnak integrálódni ,háttér parancsra utasításra pénzért tesznek amit tesznek ,,,sok ökör meg futott utánuk nyalták a csőcselék seggét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik