Az ellenállás ott kezdődik, hogy nem hagyod magad uszítani!

2015. május 23. 14:46

Az Orbán-kormány minden eddiginél magasabb hőfokra fűtötte a megosztás, az uszítás és a gyűlöletkeltés politikáját. Emeljük fel szavunkat a hazug, társadalmat mérgező, gyújtogató gondolatok ellen!

2015. május 23. 14:46
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Az ellenállás ott kezdődik, hogy nem hagyod magad uszítani!

Az igazságügyi miniszter megnyilvánulásával, melyben a bevándorlóügyet összefüggésbe hozta az cigányokról való gondoskodással, az Orbán-kormány minden eddiginél magasabb hőfokra fűtötte a megosztás, az uszítás és a gyűlöletkeltés politikáját. Az abszurd nyilatkozat egyben azt is elárulja, hogy a kormány mennyire primitív, ösztönöktől vezérelt masszaként tekint a szavazókra. Azt gondolják, amíg újra és újra ellenségként tudnak rámutatni a tőlünk bármely mértékben különbözőkre, addig mindig levezethetőek lesznek a gátlástalan szabad rablás, a pöffeszkedő korrupció és szabadságcsorbító kormányzati szeszélyek keltette indulatok.

Én abban hiszek, hogy tévednek. Ebbe a pokolmély szakadékba már csak kevesek hajlandóak követni Orbánt és bandáját. A mi feladatunk, hogy ne hallgassunk! Emeljük fel szavunkat a hazug, társadalmat mérgező, gyújtogató gondolatok ellen! Hogy minél kevesebben legyenek, akiket még megtéveszthetnek és hogy minél többen legyenek, akik felismerik: menekültek, cigányok, zsidók, magyarok, mind egyek vagyunk, emberek, akiknek csak úgy van jövőnk ebben az országban, ha kezet nyújtunk egymásnak és segítünk azoknak, akik közülünk erre rászorulnak. Az ellenállás szerintem itt kezdődik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2015. május 24. 21:32
Nagy szarban van az ország, az kétségtelen. De akkorában azért nincs, hogy egy Gyurcsány jelölhesse ki az utat, amerre mennünk kellene.
kitiltott
2015. május 24. 12:56
Mondja ezt a legnagyobb uszító.. a legnagyobb haza és nemzetáruló... Ezután a cikk után és a K&H-s Gyurcsányi újabb hőbörgése után , ismét össze is lehetne foglalni mi lenne egy balos visszafordulás esetén ha vissza engedik gyurcsányit ha nem a háttérből továbbra is ő fogja osztani a pénzt és a "észt"..minden magát baloldalinak valló pártnak az MSZP nek is ..A baloldal most us ugyanazokból áll össze mint 25 éve mindig a volt MSZP SZDSZ párt funkcionárusokká vedlett hivatalnokaiból meg SZDSZ holdudvarához tartozott ingyenélőkből.. az elmúlt 5 évet látva a következőket fogják csinálni Bevándorlók előtt kinyitják a kapukat kifogja őket eltartani ? Ez nem kérdés lesz pénz hiteleket veszünk majd fel amelyeket a magyar dolgozok fognak visszafizetni.. visszatér az IMF és a Globalista nagyágyúk ismét beveszik Magyarországot. kb 11% ig vissza tornásszák majd a banki alapkamatot hogy a bankár haverok kizsigerelhessék megint a magyarokat. az alapjövedelem miatt elforduló magyar állampapírba befektetőkkel és spekulánsokkal annyira meggyengítik a forint stabilitását és annyira hektikus lesz megint az árfolyama hogy Vissza hozzák a devizahitelt Kártérítést fognak majd kapni a bankok az Orbáni különadó visszamenőleges beperlésével amit hogy hogy nem megnyernek..a magyar kormány természetesen fizet mint a katonatiszt. először lecsökkentik majd vissza emelik az áfát.. megszüntetik az egykulcsos adót emiatt a gazdagok (a munkaadók) menekülnek majd Magyarországról ..ennek ők tapsolnak mert van egy ország ahonnan bejelentkeztek már mindenért ami magyar..víz föld épületek kerületek stb.. egyenlőre a 13.-kerület a 6. és a VII kerület egy része az övék..a Dohány utca környékén.. Beszüntetik a kiemelt sportok támogatását , betiltják a futballt bezárják a stadionokat. Vége lesz a Rezsicsökkentésnek Magyarul megint eladják külföldieknek az energia szolgáltatókat. nem lassan mondom ...lesz gázáremelés Magyarként megint csak másod rangú leszel a saját hazádban mindent megszüntetnek vagy akadályoznak ami erősítheti a nemzeti öntudatot. A pártatlan közTV ben az ATVsek megint beveszik a hiradót és a politikai műsorokat. az általános iskolában a hittan helyett bevezetik a holokauszt ismeretek tantárgyat..történelem érettségi tétel lesz hogy a zsidók előbb voltak Magyarországon mint a magyarok történelmi tétel lesz a cigányság Magyarországi térnyerése.. A Vegyépszer és a Strabag építi továbbra is az Autópályákat ahol megint Alagutakat fognak építeni az alföldön..és megint viaduktokat fognak építeni a dombságok csúcsain.. mindenki árulhat Dohány termékeket így megint a nyugati cégek fölözik le a hasznot Vasárnap is nyitva lesz a Tesco folytasd a sort kíváncsi vagyok neked mi jut eszedbe
kitiltott
2015. május 24. 12:43
K&H botrányos GyurcsányiFeri..annyi pénzed van költözz közéjük, etesd meg őket és fogadd be őket a zsidónagyiparostól elkobzott villádba.. a havi 200.000 ft-ért rendbe tartott kertedben is dolgozhatnának.. vagy ennyire komolyan azért nem gondolod a "tezstvíri segiccséget"?
luji
2015. május 24. 11:01
Ez azt élvezi,ha minél jobban szidják.:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik